Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Min første bog om Lyde

59,00 kr.

Fremragende 4,8
min første bog om lyde

59,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bogen tager afsæt i forskning om børns udvikling og læring, og hjælper barnet med at sætte ord og lyde på sine omgivelser. Det styrker den tidlige sprogudvikling og begrebsforståelse. Bogen har et enkelt udtryk, fordi pædagogisk forskning viser, at helt små børn forstår enkle motiver bedst.
  • Alder: 0-3 år
  • Papbog
  • 12 sider
  • 13,5 x 13,5 cm
min første bog om lyde

59,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

”Min første bog om lyd om Lyde” fokuserer på den musikalske kunnen. Når den voksne sætter ord og lyde på motiverne, begynder barnet så småt at forbinde motiverne og lydene med hinanden. Bogen lægger op til mange timers dialog, og vil hjælpe barnet godt på vej til at forstå sig selv og sine omgivelser.

Hver bog i ”Min første bog om…”-serien fokuserer på en vigtig kunnen. Find også bogen Min første bog om Kroppen på vores arkiv shop, der fokuserer på kroppen og den personlige kunnen.

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

 

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross