fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 79%

Min lille Schubert - Musikbog

139,95 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
Min lille Schubert - Musikbog

139,95 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Tryk på bogens lydknapper og hør uddrag fra klassiske kendte værker. Bøgerne kan også bruges som en del af soverituaelet. Klassisk musik skaber ro og kan være med til at forbedre barnets søvnkvalitet. Meget forskning tyder på at klassisk musik stimulerer barnets sproglige og kreative udvikling.
Produktet findes også som nyt:

Min lille Schubert - Musikbog

139,95 kr.

Min lille Schubert - Musikbog

139,95 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Min lille Schubert - musikbog

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn❤️

Tryk på bogens lydknapper og hør uddrag fra klassiske kendte værker. Bøgerne kan også bruges som en del af sove ritualet.

Klassisk musik skaber ro og kan være med til at forbedre barnets søvnkvalitet. Meget forskning tyder på at klassisk musik stimulerer barnets sproglige og kreative udvikling. Min lille Schubert - Musikbog giver:

Andre bøger med klassisk musik:
Min koncertbog med klassisk musik
Min godnatbog med klassisk musik

Forlaget Bolden udgiver børnebøger, som har fokus på at vække barnets nysgerrighed og give dem en sjov og lærerig oplevelse.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross