Min vildeste Lydbog: Maskiner

149,95 DKK

Alle dine yndlingsmaskiner, hvad enten det er traktor, tog, gravko eller truck – er samlet i denne flotte bog, hvor du også kan røre ved maskinerne og høre, hvordan de lyder! Med flotte fotos, seje rør-og-føl-effekter og fem spændende lyde fra kendte fartøjer!

  • Antal sider: 10
  • Materiale: pap
  • Producentens anbefalede alder: 18 mdr+

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-9788772052632 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Min vildeste Lydbog børn: Maskiner

Kan du kende maskinernes lyde? Rør ved dæk, lygter og andre dele af maskinerne og hør deres lyde. En levende bog med flotte fotos af de sejeste maskiner, lækre rør-og-føl-effekter og ægte motorlyde!

Alle dine yndlingsmaskiner, hvad enten det er traktor, tog, gravko eller truck – er samlet i denne flotte bog, hvor du også kan røre ved maskinerne og høre, hvordan de lyder! Med flotte fotos, seje rør-og-føl-effekter og fem spændende lyde fra kendte fartøjer! Min vildeste Lydbog børn: Maskiner

  • Antal sider: 10
  • Materiale: pap
  • Producentens anbefalede alder: 18 mdr+

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn. Jo mere den voksne indlever sig i læsningen, jo mere drages barnet af historien.

Når skoledagen er slut, kan det være rart for små hoveder at tage en pause i lænestolen med en rigtig god lydbog, og kniber det omvendt for dit barn med at finde på, hvad det skal lave, så sætter en lydbog gang i fantasien. Måske vil dit barn bare gerne lytte til en fantastisk fortælling eller en god godnathistorie helt alene.

Yderligere information

Vægt 0.400 kg
Brand

Typer

, ,

Bøger

Billedbøger, Lydbøger, Papbøger

Tigerspring

,

Aldersgruppe

,