fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Mix Kålorm - Aktivitetslegetøj fra Lamaze

249,95 kr.Medlemspris: 199,96 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Mix Kålorm - Aktivitetslegetøj fra Lamaze

249,95 kr.Medlemspris: 199,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Mix Kålorm - Aktivitetslegetøj fra Lamaze i flotte farver. Gemmer på mange overraskelser og er formet som en larve. Larven har forskellige farver og strukturer, som stimulerer sanserne. Dens dele laver knitrende og raslende lyde når barnet rører ved dem. Larven består af 8 velcro dele, som barnet kan skille ad og sammensætte igen.
  • Fra 6 mdr.
 
Mix Kålorm - Aktivitetslegetøj fra Lamaze

249,95 kr.Medlemspris: 199,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Mix Kålorm - Aktivitetslegetøj fra Lamaze er spændende og stimulerende. Legetøjet er designet med henblik på dit barns sanseoplevelse. Med sine flotte farver og iøjnefaldende larveform vil Mix kålorm fange dit barns opmærksomhed og tilbyde en verden af overraskelser.

Den charmerende larve er skabt med forskellige farver og strukturer. Disse er specifikt udvalgt for at stimulere dit barns sanser.  Ved berøring e vil barnet opleve en behagelig knitrende og raslende lyd, der forstærker den taktile oplevelse og giver en ekstra dimension til legen.

Mix kålorm består af otte velcrodele, der giver barnet mulighed for at adskille og samle legetøjet efter behov. Denne interaktive funktion stimulerer barnets finmotoriske færdigheder og hjælper med at udvikle deres hånd-øje-koordination og fingerfærdigheder.

Legetøj fra Lamaze er udviklet af psykologer fra Yale University med udgangspunkt i, at spædbørns udvikling foregår ud fra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre forskellige trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder.

  • Fra 6 mdr.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi og viden om børns udvikling.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross