Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 70%

Playgro - Mix & Match biler

149,95 kr. 45,00 kr.

Fremragende 4,8
Playgro - Mix & Match biler

149,95 kr. 45,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Build and Drive mix n' match vehicles fra Playgro

De skønne Mix & Match biler fra Playgro kan kombineres på forskellige måder så der skabes unike biler. Kør bilen på værksted og få flyttet styrehuset eller lasten over på en anden bil og få en ny kombination. Mange timers leg med de skønne pastel farvede biler.
  • 3 biler. 9 dele i alt
  • Anbefalet alder: 1-3 år
  • Fri for BPA
Playgro - Mix & Match biler

149,95 kr. 45,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Playgro - Mix & Match biler

De fineste legetøjs biler i flotte farver.

Det fantastiske ved disse biler er at barnet kan mixe og matche dem ligesom de har lyst til.

Vær kreativ og design jeres egne biler ved kombinere de 9 farverige komponenter. Hjælper barnet med at udvikle kreativitet, problemløsning og motorik. Barnet træner finmotorikken og kreativiteten, når der samles og skilles ad igen og igen.

Build and Drive mix n match vehicles fra Playgro

Sjove køretøjer som kan skilles ad og samles igen på kryds og tværs.

  • 3 biler. 9 dele i alt
  • Anbefalet alder: 1-3 år
  • Fri for BPA

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross