fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 83%

Mobiltelefon - Fisher Price

169,95 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
mobiltelefon

169,95 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Mobiltelefonen passer godt til de små hænder. Den lærer barnet om farver, former og tal, og indeholder sjove sange. Telefonen 'snakker' til barnet, når det trykker på de forskellige knapper, og det vækker barnets nysgerrighed og fremmer tidlig rollespil og fantasi.
  • Slankt og kompakt design - genial til brug på farten
  • Mere end 20 sange og sætninger
mobiltelefon

169,95 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Mobiltelefon - Fisher Price. Tryk på en af "app"-knapperne for at høre mere end 20 sange og sætninger om tal og regning, hilsner og meget mere. Barnet kan også flytte skyderen frem og tilbage for at aktivere flere sange og lyde.  Tryk på de 12 "app"-knapper for at høre spændende sange og sætninger.

  • Lyset danser til musikken
  • Mere end 20 sange og sætninger
  • Fremmer tidlig rolleleg og fantasi
  • Lys blinker, når sange og sætninger afspilles
  • Forbedrer lytte- og kommunikationsevner

 

 

 

Yderligere information

Vægt 0,126 kg
Størrelse 12,2 × 6,7 × 2,5 cm
Alder

Pre-loved

Tigerspring

,

Brand

Legetøj

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross