Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 20%

Moulin Roty - Aktivitetstøjdyr - Stor Panter

599,95 kr. 480,00 kr.

Fremragende 4,8
MOULIN ROTY - AKTIVITETSTØJDYR - STOR PANTER

599,95 kr. 480,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Moulin Rotys blå Panter på hele 80 cm. stimulerer det lille barns sanser og er samtidig en blød følgesvend gennem barnets opvækst. Alle detaljer er designet til at give det helt lille barn gode sanseoplevelser uden at overstimulere. Det ultimativt skønneste aktivitetstøjdyr fra Moulin Roty. Aktiviteter på bamsen:
  • Panteren har en afdæmpet klokkelyd i hovedet og en lille raslelyde i sin sorte sølvprikkede hale, hvor der også sidder en skinnende sommerfugle til at vække barnets nysgerrighed.
  • På ryggen har hun et spejl, blad med nubret overflade, orange bidering med prisme, blade med knitrefunktion samt den lille, gule larve med pibelyd.
  • Panterens øre har knitrelyde og i poten holder panteren et grønt blad i blød plast til at stimulere barnets mundmotorik.
  • Hun har en stor sølvprikket lomme på siden, som gemmer en lille bamse i snor med klokkelyd i maven. Bamsen holder en raslering på Ø 8 cm med farverige kugler, som barnet let kan gribe.
Aktivitetsbamse kan følge med barnet i sin udvikling og ender sikker med at være ynglingsbamsen i vuggestuen eller dagplejen.
MOULIN ROTY - AKTIVITETSTØJDYR - STOR PANTER

599,95 kr. 480,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Produktinformation:

  • Alder: fra 0 måneder
  • Mål: 80 cm.
  • Vaskeanvisning: Kan maskinvaskes ved 30°C uldprogram. Tåler IKKE tørretumbler
  • Materiale: Bomuld, polyester, elastan, linned, silikone.

Moulin Rotys serie Dans La Jungle er Moulin Rotys serie med dyr fra junglen.
Materialerne er valgt og samlet med omhu for skabe interesse for berøring, og legetøjet er fuldt af overraskelser!
Oplagt som dåbsgave.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross