Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 21%

Natlampe Trio Kanin Hvid

479,00 kr. 379,95 kr.

Fremragende 4,8
Natlampe

479,00 kr. 379,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

De søde natlamper giver tryghed ved sovetid og de natlige opvågninger. Kaninen begynder at lyse med det samme den bliver fjernet fra basen. Der medfølger 3 søde kaninlamper, som I kan stille forskellige steder. F.eks ude på gangen, badeværelset, puslepladsen eller flere steder på værelset. Natlampen er sikker for børn at bruge, da materialet og LED belysningen ikke bliver varm ved opbevaring i sengen. Du stiller lampen på basen for at starte genopladningen.
  • Pakkens indhold: 3 lamper + base
  • LED-belysning (bliver ikke varm)
  • Fuld opladning tager 3 timer
  • Lyser i op til 12 timer på én opladning
  • Alder: fra 0 mdr.
  • Mål base: Ø16 x 3 cm
  • Mål lampe: 6x5x10 cm
  • Producent: Olala Boutique
Natlampe

479,00 kr. 379,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Natlampe Trio Kanin

Denne natlampe giver de små ro og tryghed ved sovetid og er en perfekt følgesvend til de søde drømme.

Natlampen er sikker for børn at bruge, da materialet og LED belysningen ikke bliver varm ved opbevaring i sengen.

Den medfølgende base er opladeren til lampen. Man skal blot stille lampen på basen for at starte genopladningen. Under opladning lyser den rød og ved fuld opladning lyser den grøn.

Den kræver kun 3 timers opladning og lampen er klar til at lyse for barnet hele natten. Lampen kan lyse op til 12 timer på en opladning.

Lampen begynder at lyse med det samme den bliver fjernet fra basen.

Der følger 3 lamper med, som man kan stille forskellige steder. F.eks ude på gangen, badeværelset, puslepladsen eller flere steder på værelset.

Yderligere information

Vægt 0,422 kg
Alder

, , , ,

Brand

Gaver

,

Legetøj

Non-toys

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross