fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

North Pole Ball Drop Stacker - TAF Toys

199,00 kr.

Fremragende 4,8
North Pole Ball Drop Stacker

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Produktet er særligt velegnet til at udvikle hånd-øje koordination, sans for problemløsning og barnets forståelse for farver og størrelser. Kan bruges fra 5. Tigerspring (omkring 6 måneder). For det lille barn er produktet sjovt til titte-bøh leg, hvor kuglerne forsvinder og kommer til syne igen. Det udvikler barnets forståelse af, at objekter stadig eksisterer, selvom de ikke kan ses. For det større barn er kasserne sjove at stable, mens tyngdekraften testes af ved at droppe kuglerne fra toppen af tårnet.
  • Fra 6 mdr.
  • 5 kugler med forskellige teksturer
  • 4 solide kasser med plastiklåg
  • Fri for BPA og ftalater
  • Se en video af produktet HER
North Pole Ball Drop Stacker

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

North Pole Ball Drop Stacker - TAF Toys

LEGEMULIGHEDER

1. Motiver det lille barn til mavetid. Når barnet ligger på maven, er det sjovt at skubbe boldene ned gennem hullet på kasserne. Det styrker hånd-øje koordination og musklerne i arme og hænder.

2. Sensorisk leg med boldene, som har forskellige teksturer. Boldene laver en lyd, når de klemmes.

3. Stableleg hvor kasserne stables efter farve, størrelse eller dyr. Også sjov at vælte for at bygge op igen og igen. Kuglerne kan droppes fra toppen af tårnet, og det er sjovt, når de forsvinder og kommer til syne igen.

Se en video af North Pole Ball Drop Stacker HER

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross