fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Oli & Carol - Ramona the Radish teether

139,00 kr.Medlemspris: 111,20 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Bæredygtigt Legetøj - Oli & Carol - Ramona the Radish teether

139,00 kr.Medlemspris: 111,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bidelegetøjet fra Oli & Carol er håndlavet og har en god størrelse. Det er spækfyldt med smukke farver og er støbt i ét stykke uden huller, så vand ikke kan trænge ind. Det er håndmalet med naturlige pigmenter og lavet i 100% naturgummi.
  • PVC, PBA, phthalater og Nitrosomine fri.
  • Mål: 15 x 8 cm.
Bæredygtigt Legetøj - Oli & Carol - Ramona the Radish teether

139,00 kr.Medlemspris: 111,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bæredygtigt Legetøj - Oli & Carol - Ramona the Radish teether

Radissen Ramona er en del af  Oli & Carols smukke bidelegetøjsserie. Oli & Carols virkelighedstro bidelegtøj er perfekt til de ømme gummer, og særligt de stærke farver er vi fan af, fordi de samtidig stimulerer babys synssans. Bidelegetøjet præsenterer baby for grøntsager og frugt på en sjov og anderledes måde.

  • Opbevares på et tørt sted.
  • Bør ikke efterlades i solen i længere tid.
  • Håndmalet med 100% naturlig farver.
  • Biologisk nedbrydelig, bæredygtigt, miljøvenlig.

Bidelegetøjet fra Oli & Carol er håndlavet og har en god størrelse. Det er spækfyldt med smukke farver og er støbt i ét stykke uden huller, så vand ikke kan trænge ind. Det er håndmalet med naturlige pigmenter og lavet i 100% naturgummi. Bæredygtigt Legetøj - Oli & Carol - Ramona the Radish teether

  • PVC, PBA, phthalater og Nitrosomine fri.
  • Mål: 15 x 8 cm.
  • CE-mærket
Hvad betyder bæredygtigt legetøj egentlig

Ved økologisk eller bæredygtigt legetøj, sikre man at produktet er 100 % fri for kemikalier, hvilket er noget DearBaby går meget op i.

Vi bruger meget tid på at finde produkter og producenter, som går op i økologiske og bæredygtige principper. Dermed at du sikre at vi ikke sælger noget legetøj som vi ikke selv ville give til vores egne børn. Disse producenter har dermed gennemtænkt hele deres værdikæde, fra hvordan materialer bliver dyrket, til selve udførelsen, men også hvordan man kan være mest mulig skånsom overfor miljøet. Derudover skal restprodukterne kunne bruges til genanvendelse.

Børn er nemlig mere følsomme overfor kemiske stoffer, og fordi de ofte begynder at udforske verden ved at putte legetøjet i munden, bør du tage en række forholdsregler. Ofte er det er dog gammelt legetøj, der er gået i arv eller produkter fra useriøse leverandører der kan være problemet, hold derfor øje med at legetøjet er CE-mærket. Alt legetøj du finder hos DearBaby er dog CE-Mærket.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross