Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Oli & Carol - Earthy the World Ball

139,00 kr.Medlemspris: 111,20 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Oli & Carol - Earthy the World Ball

139,00 kr.Medlemspris: 111,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Bidelegetøjet fra Oli & Carol er håndlavet og har en god størrelse. Det er spækfyldt med smukke farver og er støbt i ét stykke uden huller, så vand ikke kan trænge ind. Det er håndmalet med naturlige pigmenter og lavet i 100% naturgummi.
 • Fri for PVC, PBA, phthalater og Nitrosomine fri
 • Mål: Ø 10 cm
 • Godkendt fra 0 år.
 • Findes også som 🍃Det bæredygtige valg🍃
Oli & Carol - Earthy the World Ball

139,00 kr.Medlemspris: 111,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Badelegetøj - Oli & Carol - Earthy the World Ball

Verdensbolden er en del af  Oli & Carols smukke bidelegetøjsserie. Denne fine globus kan også bruges som badelegetøj. Oli & Carols virkelighedstro bidelegtøj er perfekt til de ømme gummer, og særligt de stærke farver er vi fan af, fordi de samtidig stimulerer babys synssans.

 • Opbevares på et tørt sted.
 • Bør ikke efterlades i solen i længere tid.
 • Håndmalet med 100% naturlig farver.
 • Biologisk nedbrydelig, bæredygtig, miljøvenlig.

Bidelegetøjet fra Oli & Carol er håndlavet og har en god størrelse. Det er spækfyldt med smukke farver og er støbt i ét stykke uden huller, så vand ikke kan trænge ind. Det er håndmalet med naturlige pigmenter og lavet i 100% naturgummi. Badelegetøj - Oli & Carol - Earthy the World Ball

 • PVC, PBA, phthalater og Nitrosomine fri
 • Mål: Ø 10 cm
 • CE-mærket

Badetjansen er ikke altid til at komme igennem, men det kan hjælpe at gøre det til en leg og medbringe legetøj med til stunden. Med det rigtige legetøj er det muligt at gøre det hele til en leg, så badning kan være den sande fest for dig og dine børn.

Der er masser af læring i at lege med vand, som at hælde vand fra en beholder til en anden. Husk altid at rengøre og især at tørre legetøjet efter brug. Hold særligt øje med mørke pletter på indersiden af badeænder og sprøjtedyr med lille hul i.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross