Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Ophængsringe Pink - Little Dutch

89,00 kr.

Fremragende 4,8
Ophængsringe Pink - Little Dutch

89,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brug ringene til at lave en kæde og klips dit barns yndlingslegetøj på og hæng den fra klapvognen, sengen eller autostolen. Der er mange måder at bruge de nyttige ringe på.
  • Medføler: 12 stk.
  • Mål: Ø: 6,8
Ophængsringe Pink - Little Dutch

89,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Ophængsringe Pink - Little Dutch

Ringene er lavet af polypropylen (PP) uden skadelige stoffer. Dette gør dem sikre for de små at lege med. De ser enkle ud men børnene vil kunne bruge dem til et hav af forskellige ting! Der er 12 ringe i en pakke, som er præcis det antal det kræver for nå fra den ene side af klapvognen til den anden.

Disse multifunktionelle legetøjsringe er dine nye yndlingshjælpere!

Brug Ophængsringe Pink - Little Dutch til at lave en kæde og klips dit barns yndlingslegetøj på og hæng den fra klapvognen, sengen eller autostolen.

Der er mange måder at bruge disse nyttige ringe på. Vær kreativ og find selv ud af hvor praktiske disse ringe kan være.

  • Produktmål: 6,8x53x0,9
  • Materiale: Polypropylen Farve: Pink
  • Kassen indeholder: 12 legetøjsringe
  • Maskinvaskbar: Nej

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross