fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 50%

Påklædningsdukke i Træ - Classic World

199,95 kr. 99,95 kr.

Fremragende 4,8
Påklædningsdukke i Træ - Classic World

199,95 kr. 99,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Påklædningsdukke i Træ - Classic World. Et fint træpuslespil til at træne finmotorik og hånd-øje koordination, hvor barnet kan klæde figurerne på alt efter årstid og udskifte ansigter til at læse følelser. Puslespillet kan give inspiration til mange gode historier. Hvad skal børnene eksempelvis have på i de forskellige årstider? Puslespillet inspirerer til historier og udviklet kreativiteten.
  • I alt 26 brikker
  • Alder 3+
  • Materiale: træ
Påklædningsdukke i Træ - Classic World

199,95 kr. 99,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Påklædningsdukke i Træ - Classic World

Et fint træpuslespil, hvor barnet kan træne deres finmotoriske færdigheder ved at klæde børnene på og hånd-øje koordinationen, når puslebrikkerne skal placeres korrekt i fordybningerne på brættet.

Ansigterne kan også udskiftes, hvilket giver en god introduktion til at aflæse ansigtsudtryk. Det er oplagt at fortælle små historier, der knytter sig til ansigtsudtrykkene, eller måske kan dine børn fortælle om deres egne oplevelser med lignende følelser?

Puslespillet kan give inspiration til mange gode historier. Hvad skal børnene have på i de forskellige årstider?

Aktiviteten styrker finmotorik, rolleleg og udvikler empati, samarbejdsevner og sprogforståelse.

  • 26 dele
  • Høj legeværdi 2 år +

Find inspiration til trælegetøj med høj legeværdi.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Vægt 0,470 kg
Størrelse 25 × 19 × 3,5 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross