Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 50%

Babymadsæt - Plan Toys

299,95 kr. 149,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 149 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Babymadsæt

299,95 kr. 149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Doll Feeding Set fra Plan Toys. Sjovt og lærerigt madsæt fra Plan Toys. Madsættet kan indgå i den tidlige rolleleg med dukken Sofia, hvor barnet får mulighed for at udfolde sin fantasi. Rollelegen styrker bl.a. barnets fantasi og empati.
  • Inkluderer: Pusletaske, Hagesmæk, Madkasse, Sutteflaske, Målebæger og Ske.
  • Mål: 18,5 x 7 x 11,5 cm
  • Anbefalede alder 2 år+
Babymadsæt

299,95 kr. 149,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Babymadsæt - PlanToys

I rollelegen gengiver barnet ofte sine forældres handlinger i legen. Barnet indleverer sig i rollen og udfører den pågælende rolles opgaver. Det giver samtidig barnet mulighed for at reflektere over handlinger i sin hverdag. Legen med matsættet lærer barnet på 2 år+  om omsorg og giver barnet en tidlig forståelse af andres behov.

Doll Feeding Set fra Plan Toys

Sjovt og lærerigt babymadsæt fra Plan Toys. Madsættet kan indgå i den tidlige rolleleg med dukken Sofia, hvor barnet får mulighed for at udfolde sin fantasi. Rollelegen styrker bl.a. barnets fantasi og sociale evner.

  • Inkluderer: Pusletaske, Hagesmæk, Madkasse, Sutteflaske, Målebæger og Ske.
  • Mål: 18,5 x 7 x 11,5 cm
  • Anbefalede alder 2 år+

Yderligere information

Vægt 0,400 kg
Størrelse 11,5 × 7 × 18,5 cm
Alder

Brand

Gaver

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross