fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 70%

Plan Toys - Frugtsæt

249,95 kr. 74,95 kr.

Fremragende 4,8
Frugtsæt - Plan Toys

249,95 kr. 74,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Assorted Fruit Set fra Plan Toys

Sjovt PlanToys sæt med legemad med frugter. Sættet indeholder et skærebræt, en kniv samt fem forskellige delbare frugter med appelsin, citron, kiwi, jordbær og æble.
  • Fra 18 mdr
  • Mål: 19.0 x 13.5 x 3.1 cm
Frugtsæt - Plan Toys

249,95 kr. 74,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Frugtsæt - Plan Toys

Frugterne er perfekte til det lille eller store legekøkken. De går med som en del af rollelegen hos børnene og tilføjer de ekstra taktile elementer. Det fremmer barnets fantasi, sociale evner og sprog.

Assorted Fruit Set fra Plan Toys

Sjovt PlanToys sæt med legemad indeholder frugter og kniv til at skære ud med. Frugterne er sat sammen med velcro og kan deles. Super legetøj til rolleleg og udvikling af sociale kompetencer.

Sættet indeholder et skærebræt, en kniv samt fem forskellige delbare frugter med appelsin, citron, kiwi, jordbær og æble.

  • Fra 18 mdr
  • Mål: 19.0 x 13.5 x 3.1 cm
Plantoys legetøj

PlanToys er blandt verdens dygtigste producenter af bæredygtigt, giftfrit og miljøvenligt legetøj. Når du oplever PlanToys charmerende trælegetøj, vil du helt sikkert få lyst til at skifte jeres plastiklegetøj ud med de lækre sager, som er bedre at for både dit barn og for kloden.

Siden 1981 har PlanToys været med helt fremme i feltet, når det kommer til at sikre, at alle led i legetøjsproduktionen sker på bæredygtig vis. Det betyder i dag, at PlanToys produkter er:

-    Lavet af enten solidt gummitræ, som er blevet til overs efter latex-produktion eller
-    Lavet af PlanWood, som er et materiale af bæredygtigt træ, som PlanToys selv har udviklet
-    Malet med økologisk farvepigment og maling uden tungmetaller
-    Bygget med formaldehydfri lim
-    Skabt med genbrugspapir og soyabaseret blæk
-    Fremstillet på en biogas-drevet og co2-neutral fabrik med lokal arbejdskraf

PlanToys har en mission om at være fremme en bæredygtig levevis for millioner af mennesker på kloden og driver derfor fabrik, undervisningsaktiviteter og udvikling af bæredygtigt skovbrug som en lige så vigtig del af deres forretning. PlanToys har base i Thailand, hvor alle deres aktiviteter fremmer befolkningens trivsel på mange måder. Gode og sikre arbejdspladser, uddannelse, genplantning af træer, co2-neutralitet og positiv samfundsudvikling står højt på dagsorden hos PlanToys, og derfor har PlanToys også fået certificeringerne ISO 9001, ISO 14001, ”Eco-Efficency Manufacturing”-stemplet som co2-neutral producent samt OHSAS 18001 – og en hel del flere.

Plantoys har et motto: ”Better kids, Better world” – og ”Sustainable toys”. PlanToys er simpelthen fremtidssikret legetøj, som både byder vores klode og vores børn det bedste.

Yderligere information

Vægt 0,700 kg
Størrelse 19 × 13,5 × 3,5 cm
Brand

Legetøj

Alder

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross