Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Puslespil - ABC - Vilac

259,95 kr.

Fremragende 4,8
abc puslespil med bogstaver fra vilac

259,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Et regnbuefarvet ABC puslespil i træ, som er rigtig godt til at introducere det lille barn for alfabetet. De smukke bogstaver i forskellige farver giver både anledning til at navngive bogstaver og tale om farver. Ved hjælp af formen på det enkelte bogstav kan barnet øve sig i at sætte bogstaverne på plads. Et fantastisk puslespil der vokser med barnet og kan understøtte førskole-barnet med at lære remsen om alfabetet. Puslespil styrker barnets logiske sans, koncentration og hånd-øje koordination. Tip: Fjern evt. nogle af bogstaverne og start med at introducere barnet for et par bogstaver ad gangen, så det bliver mere overskueligt. Byg langsomt på med bogstaver, når barnet er klar til det.
  • Anbefalet alder: Fra 2 år
  • Produkt mål: 26 x 30 x 2 cm
  • Emballage mål: 27 x 31 x 3 cm
  • Der medfølger en stofpose til opbevaring af bogstaverne
  • 26 malede træbogstaver
abc puslespil med bogstaver fra vilac

259,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Puslespil med bogstaver fra Vilac.

Et regnbuefarvet puslespil med bogstaver i træ, som er rigtig godt til at introducere det lille barn for alfabetet. De smukke bogstaver i forskellige farver giver både anledning til at navngive bogstaver og tale om farver.

  • Anbefalet alder: Fra 2 år
  • Produkt mål: 26 x 30 x 2 cm
  • Emballage mål: 27 x 31 x 3 cm
  • Der medfølger en stofpose til opbevaring af bogstaverne
  • 26 malede træbogstaver

Vilac er indbegrebet af designlegetøj i god kvalitet, der aldrig går af mode. Vilac blev etableret helt tilbage i 1911 i Frankrig og er i dag noget af det mest populære kvalitetslegetøj. Vilac specialfremstiller en stor del af deres produkter med lokalt bøge- og fyrretræ fra Jurabjergene, hvor skovene passes bæredygtigt af organisationen "Office National des Forêts". Gennem en unik proces, hvor træet drejes, poleres og sandblæses, fremstilles det eksklusive resultat. For at give legetøjet den sidste og meget velkendte blanke finish, lakeres legetøjet af professionelle håndværkere i byen Moirans i Montagne. Vilac er indbegrebet af unikt kvalitetslegetøj til både børn og voksne.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,824 kg
Størrelse 26 × 30 × 2 cm
Alder

Brand

Legetøj

,

Gaver

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross