fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 80%

Djeco stablekasser topanifarm

199,00 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
stacking box djeco

199,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
Stablekasserne hjælper dit barn til at forstå hvordan ting passer sammen. Netop nu udforsker dit barn rækkefølgernes store verden - her vil dit barn få en større forståelse for helheder. Med stablekasserne udvikler dit barn sin hånd-til-øje koordination, hvor du som forælder kan hjælpe til med, at stable kasserne.
  • Alder: 18 måneder +
  • Mærkning: CE mærket
  • Indeholder: 6 dyrefigurer, 6 kasser
stacking box djeco

199,00 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Djeco stablekasser topanifarm-  Djeco

Dit barn vil simpelthen elske at se dyrene forsvinde i forskellige huller, hvorefter de skal kigge efter dem igen. Byg, put og vælt på livet løs, barnet vil blive stimuleret og udvikle sin forståelse for rækkefølger.

  • Alder: 18 måneder +
  • Mærkning: CE mærket
  • Indeholder: 6 dyrefigurer, 6 kasser

Super skønne klodser til at stable med bondegårdsmotiver.
Klodserne skal forestille små huse, hvor de kan bo eller gemme sig.
Perfekt til når børnene skal udvikle deres kreative sans og fantasi.

Tilbage i 50’erne helt præcis 1954, så Djeco dagens lys for første gang i Frankrig. Virksomheden er gået i arv fra mor til søn. En solid virksomhed, hvor nøgleordene er kreativitet, mod og passion. Topanifarm djeco.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross