fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Oball Rollin’ Rrainstick - Bright Starts

179,00 kr.

Frikøbspris for medlemmer fra 99 kr.

Behold bare legetøjet, som dit barn har forelsket sig i og betalt nemt via MobilePay. Spar op til 60% på frikøb fra legetøjskasserne.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Oball Rollin’ Rrainstick - Bright Starts

179,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Oball Rollin' Rainstick fra Bright Starts

Bolden er designet med 30 huller, der passer godt til de helt små hænder, så baby nemt kan gribe fat i bolden. I 3-4 måneders alderen er baby optaget af at koordinere små glidende bevægelser efter hinanden, og derfor putter de bolden i munden, ryster den eller triller den. Det styrker alt sammen den finmotoriske udvikling.

  • Anbefalet alder: 3+ måneder
  • Mål: 15 × 15 × 15 cm
Oball Rollin’ Rrainstick - Bright Starts

179,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

sOball Rollin’ Rrainstick - Bright Starts

Forældrene kan trille bolden omkring baby, når de ligger på maven, så de motiveres til at dreje sig efter bolden. Det styrker ryg- og nakkemuskler. Måske motiveres baby ekstra af lyden fra rainsticken, der lyder som rislende regn, når bolden triller. Det stimulerer høresansen og har en beroligende effekt.

Oball Rollin' Rainstick fra Bright Starts

Bolden er designet med 30 huller, der passer godt til de helt små hænder, så baby nemt kan gribe fat i bolden. I 3-4 måneders alderen er baby optaget af at koordinere små glidende bevægelser efter hinanden, og derfor putter de bolden i munden, ryster den eller triller den. Det styrker alt sammen den finmotoriske udvikling.

  • Anbefalet alder: 3+ måneder
  • Mål: 15 × 15 × 15 cm
Oball Legetøj

Hos Oball designer de fantastisk legetøj til de helt små, som hjælper dem med at træne deres motorik og stimulerer, mens de leger med det sjove legetøj. Og er der nogen bedre måde at udvikle sig og lære nye færdigheder gennem leg? Legetøjet fra Oball kan både bruges af de helt små børn og de lidt ældre børn, for der er stadig masser at lære, mens man vokser, og her kan legetøjet fra Oball hjælpe dit barn godt på vej.

Oballs produkter er originale og sjove produkter, som er designet til at underholde de små børn, samtidig med at deres kreativitet og udvikling bliver inspireret. Oball fokuserer på at levere opfindsomme, interessante produkter, som er præget af et unikt design i flotte farver.

Yderligere information

Vægt 0,200 kg
Størrelse 15 × 15 × 15 cm
Brand

Alder

Tigerspring

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross