Djeco Trælegetøj – Rondanimo Wooden Screw Activity

129,00 DKK

Skrue- og samledyr fra Djeco

Barnets motoriske evner er blevet mere forfinede omkring 2 års alderen, og de lægger mærke til de mindste detaljer. Skruedyrene fra Djeco giver god mening, fordi finmotorikken rigtig kommer på prøve, når barnet skal skrue delene på dyrene af og bagefter samle dem igen. Det tilfredsstiller deres instinktive lyst til at få ting til at passe sammen, og det udtrykkes, når de skiller ting ad for at samle dem igen.

Sæt med 3 skruedyr

  • Æskens mål: 16,5 x 12 x 6 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-DJ06312 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Djeco Trælegetøj – Rondanimo Wooden Screw Activity

Skrueleg er en handling som barnet kan gentage igen og igen. Barnet betragter de enkelte dele som en del af en helhed. Det udfordrer hånd-øje koordination og håndkontrol. Samtidig kan barnet bruge lang tid på at undersøge trædyrenes detaljer omhyggeligt.

Skrue- og samledyr fra Djeco

Barnets motoriske evner er blevet mere forfinede omkring 2 års alderen, og de lægger mærke til de mindste detaljer. Skruedyrene fra Djeco giver god mening, fordi finmotorikken rigtig kommer på prøve, når barnet skal skrue delene på dyrene af og bagefter samle dem igen. Det tilfredsstiller deres instinktive lyst til at få ting til at passe sammen, og det udtrykkes, når de skiller ting ad for at samle dem igen. Djeco Trælegetøj – Rondanimo Wooden Screw Activity

Sæt med 3 skruedyr

  • Æskens mål: 16,5 x 12 x 6 cm
Trælegetøj

Trælegetøj er meget populært hos 0-3 året børn, fordi det ofte er mere simpelt er plastiklegetøj. Derudover har det ofte en lang holdbarhed, hvis det er lavet af høj kvalitet. Hvilket gør at legetøjet har en rigtig høj legetværdi.

Yderligere information

Vægt 0.275 kg
Brand

Typer

Tigerspring

Aldersgruppe