Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Sansebold med LED lys - Klar

69,95 kr.

Fremragende 4,8
Sansebold med LED lys – klar - TickiT

69,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansebolden med LED lys fra TickiT lyser i mørket, når de rammer jorden eller en hård overflade, hvilket giver barnet en forståelse af lys og farver. Legen med sanseboldene motiverer til bevægelse og styrker blandt andet hånd-øje koordination, kaste- gribeevne, grovmotorik og kropsbevidsthed. De er sjove at lege med sammen med en voksen, så barnet samtidig lærer af indgå i en legerelation. Boldene har forskellige teksturer, som giver barnet en spændende sanseoplevelse.
  • Sælger enkeltvis
  • Vælg imellem lilla, pink, klar eller gul
  • God legefærdig fra 2 år (Testet i DearBaby konceptet)
  • Mål pr. bold: 10 cm Ø
  • Institutionsegnet
  • Kan også købes som et sæt (4 stk.)
Sansebold med LED lys – klar - TickiT

69,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansebolde med LED lys - 1 stk. TickiT

De sjove sansebolde fra TickiT lyser i mørket, når de rammer jorden eller en hård overflade, hvilket giver barnet en forståelse af lys og farver. Legen med sanseboldene motiverer til bevægelse og styrker blandt andet hånd-øje koordination, kaste- gribeevne, grovmotorik og kropsbevidsthed. De er sjove at lege med sammen med en voksen, så barnet samtidig lærer af indgå i en legerelation. Boldene har forskellige teksturer, som giver barnet en spændende sanseoplevelse.

Alle produkter fra TickiT er udviklet til at stimulere børns sanser på en sjov og motiverende måde. Produkterne er af høj kvalitet og meget holdbare, hvilket egner dem særligt godt til institutionslegetøj.

Yderligere information

Vægt 0,100 kg
Størrelse 10 × 10 × 10 cm
Brand

Alder

Legetøj

, ,

Tigerspring

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross