fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Sansesæt

300,00 kr. 229,00 kr.

Fremragende 4,8
Sansesæt

300,00 kr. 229,00 kr.

Sansebold 18 cm sanse-prik-bold - Edushape

99,00 kr.
Ryd

Sansetørklæde 100 x 150 cm. TickiT

129,00 kr.
Ryd

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansesæt med to sansebolde fra Edushape og et stort sansetørklæde fra Tickit 100 x 150 cm. Strukturen på sanseboldene gør det let for de små hænder at holde fast, samtidig stimulerer dutterne den taktile sans. Den lille bold er godt til babymassage og indeholder pinde/perler, som afgiver en fin raslelyd. Sanseboldene med kan også bruges til observationsleg og pivoteringsøvelse fra ca. 4 måneders alderen. Læs om sansebolde her - skrevet af DearBabys eksperter fra Mit Sansemotorik.
  • Fri for ftalater, latex og BPA
  • CE-mærket
  • Stor prik-bold Ø: 18 cm
  • Lille bold med pinde/perler Ø: 7 cm
Sansesæt

300,00 kr. 229,00 kr.

Sansebold 18 cm sanse-prik-bold - Edushape

99,00 kr.
Ryd

Sansetørklæde 100 x 150 cm. TickiT

129,00 kr.
Ryd

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sansesæt

med 2 sansebolde fra Edushape og et stort sansetørklæde fra Tickit.

Sanseboldenen med knopper kan bruges til observationsleg og pivoteringsøvelse fra ca. 4-5 måneders alderen samt let massage. Knopperne gør det nemmere for de små hænder at gribe bolden og holde fast, samtidig stimulerer dutterne den taktile sans. Boldene er lette og bløde, og derfor kan de bruges i alle aldre. Sansebolden er meget slidstærk og leveres uden luft og emballage, de pustes op med almindelig boldpumpe, og kan pustes lidt mere eller mindre, alt afhængig af den ønskede hårdhed.

  • Kan leveres oppustet hvis du ønsker - skriv det i kommentarfeltet
  • Fri for ftalater, latex og BPA
  • CE-mærket
  • Mål med luft: ca. 18 cm Ø - Fås i blå, grøn eller rød
  • Bolde: Tåler ikke olie eller olieholdige sæbe
  • Læs om sansebolde her - skrevet af DearBabys eksperter fra Mit Sansemotorik.

Se alle vores sansebolde fra Edushape her.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross