fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

SES Creative - Badeleg Musiksæt

125,00 kr.

Fremragende 4,8
SES Creative - Badeleg - Musiksæt

125,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Spil musik i badet! Vandfløjten fyldes med vand, og mængden af vand i fløjten bestemmer tonen. Skumkrokodillen passer på fløjten og angiver vandstanden. Sættet indeholder også to krokodilleæg med raslelyd, der kan bruges som maracas. Med dette sjove krokodillesæt bliver badetiden rigtig sjov og festlig!
  • Indhold: 1 x vandfløjte, 2 x rasleæg, 1 x skumkrokodille.
  • Alder: 3-6 år
 
SES Creative - Badeleg - Musiksæt

125,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

SES Creative - Badeleg Musiksæt

Lad badekarret forvandle sig til en koncertscene med dette sjove sæt af vandinstrumenter. Uanset om det er badetid eller en dag ved poolen, vil sættet skabe en festlig stemning og sørge for masser af sjov og underholdning.

Vandfløjten er designet til at blive fyldt med vand, og mængden af vand i fløjten bestemmer tonen. Dit barn vil elske at udforske forskellige kombinationer af vandniveauer for at skabe forskellige musikalske toner og lyde. Dette er en fantastisk måde at introducere dem til musikalske koncepter som tonhøjde, lydvariation og eksperimenterende leg. Den søde og farverige krokodille passer på vandfløjten og angiver vandstanden, hvilket giver barnet en nem og sjov måde at se, hvor meget vand der er i fløjten.

Sættet inkluderer også to krokodilleæg med raslelyd. Æggene kan bruges som maracas, hvilket giver dit barn mulighed for at udforske forskellige rytmer og lyde. Den behagelige raslelyd fra æggene tilføjer en ekstra sjov og musikalsk dimension til badetiden og giver dit barn mulighed for at udfolde sig kreativt og eksperimentere med forskellige lyde og rytmer.

De glade farver og det søde krokodilletema gør sættet ekstra tiltalende og sjovt for det lille barn. Vandfløjten, krokodilleæggene og skumkrokodillen er lette at rengøre og vedligeholde, hvilket gør dem perfekte til brug i vandet.

  • Emballage: 20 x 20 x 4,5 cm

Få inspiration til mere leg på vores Instagram.

Yderligere information

Vægt 0,126 kg
Størrelse 20 × 20 × 4,5 cm
Brand

Alder

Legetøj

Tigerspring

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross