fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

SES Creative - Krokodille Kuglebane

360,00 kr.

Fremragende 4,8
SES Creative - Kuglebane - Krokodille

360,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den sjove kuglebane består af en træramme med flot print og tre kugler af træ. Kuglerne placeres øverst på banen og ruller hele vejen ned i krokodillens mund. Udvikler finmotorik.
  • Fremstillet af FSC træ.
  • Indhold: Trækuglebane, 3 x farvede trækugler.
  • Mål: 24 x 25 x 7 cm
  • Alder: 6-18 måneder
 
SES Creative - Kuglebane - Krokodille

360,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

SES Creative - Krokodille Kuglebane

Den fine træ krokodille kuglebane udvikler finmotorikken, når barnet leger med den sjove og interaktive trækuglebane. Kuglebanen er lavet af FSC-certificeret træ, er dette legetøj både miljøvenligt og holdbart.

Legetøjet inkluderer tre farvede trækugler, der placeres øverst på banen. Barnet vil sikkert synes det er sjovt at se kuglerne rulle ned ad banen og finde deres vej gennem forhindringsbanen. Det mest spændende øjeblik kommer, når kuglerne når bunden af banen og ruller direkte ind i krokodillens mund - en sjov og belønnende oplevelse for det lille barn.

Gennem interaktion med kuglebanen træner barnet sin finmotorik og øver sig i at koordinere øje-hånd-bevægelser. Ved at placere kuglerne, observere kuglernes bevægelser styrker barnet sine evner inden for præcision, greb og koordination. Legen med krokodille kuglebanen er derfor ikke kun sjov, men også lærerig og udviklende.

De glade farver og det søde krokodilletema gør krokodille kuglebanen ekstra tiltalende og sjovt for det lille barn. Udforskningen af ​​kuglernes bevægelser ned til krokodillens mund vil nemt holde barnet underholdt i timevis.

Med sit bæredygtige design og materialer er denne trækuglebane et godt valg for miljøbevidste forældre. FSC-certificeringen sikrer, at træet kommer fra ansvarligt skovbrug, hvilket bidrager til bevarelsen af vores skove og biodiversitet.

Få inspiration til mere leg på vores Instagram.

Yderligere information

Størrelse 20 × 20 × 4,5 cm
Brand

Alder

Legetøj

Tigerspring

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross