Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Shakin Shell rangle - Lamaze

79,95 kr.Medlemspris: 63,96 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Shakin Shell rangle fra Lamaze

79,95 kr.Medlemspris: 63,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Lamaze Shakin' Shells Rangle i blå/orange

Shakin Shell Rangle fra Lamaze passer perfekt til barnets lille hånd. I ranglen er der små forskellige kugler, der flytter sig rundt, når ranglen bevæges, som giver forskellige lyde. Legetøjet passer godt til det 3. tigerspring, hvor barnet stadig øver sig i at gribe ud efter sit legetøj og at give slip igen. Barnet får en forståelse af glidende overgange når legetøjet flyttes fra hånd til hånd.
  • God til at lindre ømme gummer
  • Findes også i gul/rød
  • Alder: 3 + måneder
Shakin Shell rangle fra Lamaze

79,95 kr.Medlemspris: 63,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Shakin Shell Rangle fra Lamaze er skræddersyet til de små hænder. Øv din baby i at gribe fat og give slip. Indeholder små kugler, der flytter sig rundt, når ranglen bevæges.

Legetøjet er lavet af Lamaze, som er udviklet af psykologer fra Yale University med udgangspunkt i, at spædbørns udvikling foregår udfra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder: Shakin Shell rangle.

Se også to gode ophæng til baby på 3+ måneder:  sørøver rangle og sommerfugl rangle.

  • Findes også i gul/rød
  • Alder: 3 + måneder
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross