fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 14%

Silikone Regnbue 12 stk., Diversity - Dëna

349,95 kr. 299,95 kr.

Fremragende 4,8
dëna rainbow 12x diversity

349,95 kr. 299,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Indeholder 12 buer i alt. Barnet på 4+ måneder vil nyde at bide i buerne for at lindre de ømme gummer. I kan bygge forskellige konstruktioner omkring barnet, så barnet kan iagttage farverne, gribe efter regnbuen eller så småt begynde at rotere efter regnbuen, hvilket styrker barnets kropskerne. Den bløde silikone giver barnet en taktil oplevelse, når han eller hun undersøger delene med hænderne eller fører dem op til munden.

  • Godkendt fra 0 måneder
  • Fri for BPA, PVC, latex og phtalater
  • Tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn, alm. ovn, fryser
  • Mål: 17 x 8,5 x 5 cm
  • Se flere varianter HER
dëna rainbow 12x diversity

349,95 kr. 299,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Silikone Regnbue - Dëna

Regnbuen indeholder 12 buer i smukke farver, som stimulerer barnets synssans. Regnbuen er lavet i 100% silikone, som stimulere barnets taktile sans. Fri for BPA, PVC, latex og phtalater. Produktet bruges forskellige alt efter alder. Regnbuen giver mening for barnet på 4+ måneder til at stimulere synssansen, taktilsansen og lindring af ømme gummer. Barnet på 24 måneder+ vil kunne bygge simple konstruktioner og stimulere kreativitet, fantasi og motorik. Regnbuen fra Dëna er et "open-ended" stykke legetøj, som betyder at legetøjet ikke har et endeligt resultat.   Barnet bruger sin fantasi og kreativitet til at skabe sine egen konstruktioner.

 

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Yderligere information

Vægt 0,740 kg
Størrelse 19 × 12 × 6 cm
Brand

Legetøj

,

Alder

, ,

Tigerspring

,

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross