Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Sørøver rangle - Lamaze

159,95 kr.Medlemspris: 127,96 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Sørøver rangle fra Lamaze

159,95 kr.Medlemspris: 127,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sørøver rangle fra Lamaze kan let monteres på sengen, kravlegården eller i bilen. Sørøveren har et lille spejl, som kan bruges til titte-bøh leg. Farver og kontraster vil fange barnets opmærksomhed og stimulere synssansen. Baby er særligt optaget af mønstre i sit 2. og 3. tigerspring.
Sørøver rangle fra Lamaze

159,95 kr.Medlemspris: 127,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sørøver rangle fra Lamaze

Sørøver blæksprutten fra Lamaze har otte aktivitetsben, der er gode til udforskning. Sørøveren har et skjult spejl, der hjælper med at lære selvgenkendelse og tilbyder sjovt titte-bøh spil. Dit barn vil opdage sørøverens knitrende hat og sjove rangle, perfekt til at hjælpe med at udvikle finmotoriske færdigheder.

Legetøjet er lavet af Lamaze, som er udviklet af psykologer fra Yale University, med udgangspunkt i at spædbørns udvikling foregår ud fra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre forskellige trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder:

Se også Shakin Shell ranglen, som giver god mening for baby fra ca. 3 måneder.

  • Alder: 0 + måneder

Yderligere information

Vægt 0,158 kg
Størrelse 28 × 12,7 × 9 cm
Alder

Brand

Legetøj

,

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross