fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 70%

Splishin’ Splash Vandpistol Krokodille - B. Toys

129,95 kr. 39,00 kr.

Fremragende 4,8
Splishin Splash krokodille

129,95 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Så er der vandkamp! Se hvor langt I kan skyde med B. Toys Splishin' Splash vandpumper. Perfekt underholdning og nedkøling på en varm sommerdag. Nem at holde om og skyde med. Krokodillen og hajen sælges seperat.
Splishin Splash krokodille

129,95 kr. 39,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Splishin’ Splash Vandpistol Krokodille - B Toys

Pas på hajen og krokodillen de sprøjter med vand. En sjov vandpistol der er nem at holde og sprøjte med. Ideel for den lille barnehånd.

B. Toys er mere end et legetøjsfirma. De ønsker med deres farverige og finurlige produkter at lade børn vide, at det er okay at være nysgerrig, at være lykkelig eller seriøs, svimmel og eventyrlysten… alt sammen på samme tid. Splishin’ Splash Vandpistol Krokodille - B Toys

Både hajen og krokodillen kan også bruges i badekarret. Sælges seperat.

Så er der vandkamp!

Se hvor langt I kan skyde med B. Toys Splishin' Splash vandpumper. Perfekt underholdning og nedkøling på en varm sommerdag.

Nem at holde om og skyde med. Krokodillen og hajen sælges seperat.

 

Yderligere information

Vægt 0,160 kg
Brand

Alder

,

Legetøj

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross