Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Stabelkopper fra Lamaze

69,95 kr.Medlemspris: 55,96 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
babylegetøj lamaze Stablekopper i klare farver fra Lamaze

69,95 kr.Medlemspris: 55,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stabelkopper fra Lamaze i flotte klare farver. Perfekte til vælteleg, som barnet fra 6-8 måneder virkelig nyder. Det flotte farver tiltrækker barnets opmærksomhed og stimulerer synssansen.
  • Alder: 6 + måneder
  • Antal kopper: 8 stk
  • Mål: Ø: 8 cm
babylegetøj lamaze Stablekopper i klare farver fra Lamaze

69,95 kr.Medlemspris: 55,96 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Babylegetøj Lamaze stabelkopper har helt klare farver, som tiltrækker barnets opmærksomhed. Kan både bruges til at stable, vælte og sætte de forskellige kopper ind i hinanden.

Legetøjet er lavet af Lamaze, som er udviklet af psykologer fra Yale University med udgangspunkt i, at spædbørns udvikling foregår udfra en tretrins model. Modellen er bygget op omkring tre forskellige trin, som dit barn gennemgår, når det leger med legetøjet og udvikler sine finmotoriske færdigheder.

Se også badeleg gaveæsken fra Playgro når badetiden skal være ekstra sjov for dit barn, som kan sidde stabilt selv. Babylegetøj Lamaze.

  • Alder: 6 + måneder
  • Antal kopper: 8 stk.
  • Mål: Ø: 8 cm
Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross