Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 20%

Stablekasser i filt - Goki

199,95 kr. 159,00 kr.

Fremragende 4,8
Stablekasser i filt fra Goki

199,95 kr. 159,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stablekasserne i filt kan bruges fra 5. Tigerspring (omkring 6 måneder), hvor barnet vil være optaget af, at ting forsvinder og kommer til syne igen. Stablekasserne egner sig således særlig godt til de allermindste. De er oplagte til at skjule alt slags legetøj, og barnet vil elske at putte ting i kasserne eller hullerne. Legen udvikler barnets forståelse af, at objekter stadig eksisterer, selvom de ikke kan ses. Stablekasserne udvikler hånd-øje koordination, sans for problemløsning og barnets forståelse for farver og størrelser.
  • I alt 6 stablekasser med hul
  • Materiale: filt
  • Alder: 5 mdr+
Stablekasser i filt fra Goki

199,95 kr. 159,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stablekasser i filt fra Goki

Stablekasserne i filt kan bruges fra 5. Tigerspring (omkring 6 måneder), hvor barnet vil være optaget af, at ting forsvinder og kommer til syne igen. Stablekasserne egner sig således særlig godt til de allermindste. De er oplagte til at skjule alt slags legetøj, og barnet vil elske at putte ting i kasserne eller hullerne. Legen udvikler barnets forståelse af, at objekter stadig eksisterer, selvom de ikke kan ses.
Stablekasserne udvikler hånd-øje koordination, sans for problemløsning og barnets forståelse for farver og størrelser.

  • I alt 6 stablekasser med hul
  • Materiale: filt
  • Alder: 5 mdr+

Hvorfor er variation i legen vigtig? 

"Børn helt frem til 3 års alderen opfatter verdenen - først og fremmest via sansning og egen bevægelse. De har brug for mange gentagelser og det virkelig svære i formidlingen her er, at de samtidig har brug for, at hjernestammeaktiviteten holdes oppe med mange skift og overraskelser. Når gentagelserne bliver identiske eller monotone, så falder hjernestammeaktiviteten og børnene går helt bogstaveligt på “stand by”." (_Ann-Elisabeth Knudsen, Ekspert i neuropsykologi og hjerneforskning)

Læs hele blogindlægget af_ Ann-Elisabeth Knudsen HER

 

 

 

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross