Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Stablekasser med dyrefigurer

219,95 kr.

Fremragende 4,8
stablekasser med dyrefigurer

219,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stablekasser med dyrefigurer til at øve hånd-øje koordination, når barnet bygger, vælter og stabler kasserne oven i hinanden. Produktet er særligt relevant i 7. tigerspring, hvor barnet er optaget af at bygge, samle, putte i og tage ud. Tre af kasserne har huller, som figurerne kan puttes i.
  • Fra 6 mdr.
  • 3 x træfigurer
  • Mål: 15 x 20 x 12 cm
stablekasser med dyrefigurer

219,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stablekasser med dyrefigurer - SES Creative

De syv stableklodser har forskellige billeder på hver side og kan stables på forskellige måder - vandret eller lodret. Sættet indeholder også tre træfigurer og tre af klodserne har huller, som figurerne kan passere igennem.

SES Creative producerer bæredygtigt legetøj af høj kvalitet, der er skabt med omtanke for miljøet. Deres legetøj har fokus på kreativitet og er designet til både udvikling og leg. Hvis du ønsker, at dit barn skal lege med miljøvenligt legetøj, der også har stor legeværdi, så er SES Creative det ideelle valg. Alle produkterne er designet og produceret i Holland i overensstemmelse med europæiske standarder for kvalitetslegetøj.

Se flere produkter fra SES Creative HER

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross