Little Dutch Stacking train Pure & Nature

249,00 DKK

Trætog fra Little Dutch

Enkelt trætog i flotte og afdæmpede farver, der indbyder til masser af leg. Barnet kan bygge toget op på et utal af måder, hvilket udfordrer og styrker hånd-øje koordinationen. Producentens anbefaldede alder er 1 år+. Men da toget kan være lidt tungt at køre med samt udfordrende at stable for det lille barn, er vores anbefalede alder 2+. I den alder har barnet nemmere ved at manøvrere rundt med toget og sætte de forskellige dele på toget.

  • 18 klodser i alt.
  • FSC-mærket træ
  • Mål: 45,5 cm x 8 cm x 14 cm

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-LD4702 Kategorier: ,

Beskrivelse

Little Dutch Stacking train Pure & Nature

De mange kombinationsmuligheder styrker barnets fantasi og kreativitet, fordi der ikke er et bestemt resultat, barnet skal nå frem til. Toget er lavet i FSC-mærket træ. Det betyder, at træet er fældet med omtanke for skovens reproduktion samt plante- og dyreliv.

Dette muntre trætog med klodser har sjove print og tal. Du kan skabe din egen vogn med klodserne i forskellige former og farver. Der er mange forskellige kombinationsmuligheder, som styrker barnets finmotorik.

  • Lokomotivet har to små vogne og består af 17 dele.
  • Mål: 45,5 cm x 8 cm x 14 cm (lxwxh)

Little Dutch Stacking train Pure & Nature er desuden FSC-mærket. Dette betyder, at træet dertil er fældet med omtanke på skovens reproduktion samt dens dyreliv.

Yderligere information

Vægt 1.334 kg
Størrelse 44 × 8.5 × 13 cm
Variant

Ny, Brugt få gange

Brand

Typer

Aldersgruppe