Tilbud

Buldretrolden buldrer ikke i dag

89,00 DKK

Højtlæsning er sandsynligvis stadig et stort hit og jo flere gange du hører den samme historie jo bedre. Kan du huske den sjove og lærerige historie om Buldretrolden, som var noget af en hidsigprop? Gør dig klar til endnu en god historie om Buldretrolden, som denne gang vædder med sine venner, om han kan lade være med at buldre i en HEL dag. Tror du, at det lykkes ham? Bogen er en god anledning til at tale om følelser, og hvordan det eksempelvis føles, når man er glad eller sur. Gør eventuelt højtlæsning til et fast sengetidsritual – det skaber ro og tryghed.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 9788772053646 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Stimulerende bog til små børn

Dit barn er nu 2 år og 4 måneder. Tigerspringene er overstået for din lille tumling, men udviklingen er bestemt ikke slut endnu. Alle de forståelser, der er udviklet kræver træning, koncentration og viderudvikling. Bøger er en ideel måde at lære dit barn om blandt andet følelser, sprog, tal og hverdagssituationer. I søgen at finde en stimulerende bog til små børn, er Buldretrolden en effektiv bog. Bogen giver anledning til at tale med dit barn om følelser og om at være hidsig. Du er allerede klar over, at dit barn elsker gentagelser. Når du gentagende læser denne bog for din tumling på 2 år og 4 måneder, stimulerer du udviklingen, der får ham/hende at huske bedre og samtidig giver plads til ny læring.

Inspiration til den gode leg med den stimulerende bog

Højtlæsning er sansynligvis et stort hit hjemme hos jer. Hvis det ikke er, kan det med fordel blive det, med gode og spændende bøger. Jo oftere du læser for dit lille barn og jo oftere hun/han hører den samme historie, jo mere stimulerer du udviklingen af hukommelsen og læringen hos din lille tumling. Gør eventuelt højtlæsningen til et fast sengeritual. Dette vil skabe den nærhed, ro og tryghed, som dit barn stadig har så meget brug for. Desuden er det den ultimative gode leg, som du stimulerer her.

 

Sig hej til Buldretrolden. Buldretrolden lærer dit barn at styrke hukommelsen og om følelser. Bogen indeholder masser af humor og detaljerede illustrationer om væddemålet med vennerne om, at han kan holde sig fra at buldre i en hel dag – tror du han vinder væddemålet?
Bogen støtter udviklingen af ordforråd og sprogfærdighederne. Højtlæsning er derfor ideelt at inddrage i jeres hverdag.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg