fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

SPAR 29%

Strikket pude Grå, Sleepy Croc - Sebra

699,95 kr. 499,95 kr.

Fremragende 4,8
SEBRA STRIKKET PUDE, SLEEPY Sebra CROC, ELEPHANT GREY

699,95 kr. 499,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Den sovende krokodille-  Sleepy Croc, er en Sebra klassiker. Sleepy Croc er strikket i økologisk bomuld og kan anvendes til mange formål helt fra baby er spæd. Krokodillen kan formes som rede og omslutte baby for at give tryghed. Ideel som baby bumper i kravlegårde eller i babysengen. Kan også anvendes som omkransning i dobbeltsengen.
 • Anbefalet alder: 0+
 • Længde: 190 cm Ø: 12 cm
 • Mærkning: CE, UKCA
 • Kan maskinvaskes på 30 grader, skånevask
 • Materiale Bomuld, økologisk
SEBRA STRIKKET PUDE, SLEEPY Sebra CROC, ELEPHANT GREY

699,95 kr. 499,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sleepy Croc fra Sebra er en klassiker.

Sleepy Croc fra Sebra er ikke en farlig krokodille selvom de spidse tænder godt kan virker sådan. Det er en sød krokodille, som godt kan lide at putte og sove. Krokodillen er designet i Danmark og er lavet i en lækker, blød og økologisk bomuldskvalitet. Den kan også hurtigt få liv som en hyggelig legekammerat, der kan slænge sig på sengen eller bruges som sovekammerat og pyntepude - eller den kan bruges som en graviditetspude/-slange.

Den sovende krokodille fra Sebra er en klassiker. Sleepy Croc er strikket i økologisk bomuld, og kan anvendes til mange formål helt fra baby er spæd. Krokodillen kan formes som rede og omslutte baby for at give tryghed. Ideel som baby bumper i kravlegårde, eller i baby sengen. Kan også anvendes som omkransning i dobbeltsengen.

 • Anbefalet alder: 0+
 • Længde: 190 cm
 • Ø: 12 cm
 • Mærkning: CE, UKCA
 • Kan maskinvaskes ved 30 grader, skånevask
 • Materiale Bomuld, økologisk – polyesterfyld, genanvendt – STANDARD 100 by OEKO-TEX® (11.HIN.00050 HTTI) En produktcertificering, der garanterer dig som forbruger, at det færdige produkt ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige kemirester.

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj og viden om børns udvikling.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross