Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 28%

Taktile bolde 6 pack - TickiT

399,00 kr. 288,00 kr.

Fremragende 4,8
Tickit TACTILE BALLS

399,00 kr. 288,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Seks bløde bolde fra TickiT med forskellige overfalder og strukturer, som stimulerer barnets taktile sans. Leveres med luft. Boldene kan bruges allerede fra 10 måneder, hvor I triller med boldene. Senere vil barnet elske at kaste med boldene og I kan øve griberefleksen. Boldene lægger op til masser af bevægelse. Kaste- og gribeleg styrker barnets kropsbevidsthed, den logiske tænkning og øver barnets hånd-øje koordination.
  • Producentens anbefalede alder: 10 måneder +
  • Inkluderer 6 taktile bolde
  • Mål: Ø ca. 11 cm.
 
Tickit TACTILE BALLS

399,00 kr. 288,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Understøt barnets sanser med bløde bolde fra TickiT

6 bløde bolde fra TickiT med forskellige overfalder og strukturer, som stimulerer barnets taktile sans.

Boldene er idelle til børn allerede fra 10 måneders, hvor I triller med boldene. Fra 24 måneder vil barnets elske at kaste med boldene og I kan øve griberefleksen. Boldene lægger op til masser af bevægelse. Kaste- og gribeleg styrker barnets kropsbevidsthed, den logiske tænkning og øver barnets hånd-øje koordination. Understøt den taktile sans

  • Producentens anbefalede alder: 10 måneder +
  • Inkluderer 6 taktile bolde
  • Mål: Ø 10 - 12 cm

Understøtter barnet personlige og fysiske udvikling, samt forståelse for farver og tekstur.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross