Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 35%

Tavle til børn - EverEarth

199,95 kr. 129,00 kr.

Fremragende 4,8
tavle everearth fra 18 måneder

199,95 kr. 129,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tavle/whiteboard Sjov tavle hvor barnet får mulighed for at udfolde sin kreativitet. På den hvide side kan barnet tegne med vandbaserede tuscher, mens der kan bruges kridt på den mørke side. Både kridt og tuscher kan nemt tørres af, så tavlen kan bruges igen og igen. Når børn tegner, styrker det hånd-øje koordinationen og fantasien.
 • Alder: Fra 18 mdr
 • Mål: 37,5 x 20 cm
 • Materiale: FSC-certificeret træ
 • Magnetisk tavle
 • Inkl. et lille træ og en hund
 • Der medfølger ikke kridt og tuscher
Her kan du finde kridt eller tuscher.
tavle everearth fra 18 måneder

199,95 kr. 129,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Tavle/whiteboard

Sjov tavle hvor barnet får mulighed for at udfolde sin kreativitet. På den hvide side kan barnet tegne med vandbaserede tuscher, mens der kan bruges kridt på den mørke side. Både kridt og tuscher kan nemt tørres af, så tavlen kan bruges igen og igen. Når børn tegner, styrker det hånd-øje koordinationen og fantasien.

 • Alder: Fra 18 mdr
 • Mål: 37,5 x 20 cm
 • Materiale: FSC-certificeret træ
 • Magnetisk tavle
 • Inkl. et lille træ og en hund
 • Der medfølger ikke kridt og tuscher

Støt dit barns kreativitet ved at spørge ind til, hvad dit barn tegner og kreerer. Lyt til hvad dit barn fortæller og tal om barnets tegninger. Hvilke farver og former bruger barnet, og hvad forestiller tegningerne sig? Ifølge Audrey van der Meer forbedrer tegning barnets indlægning og hukommelse, fordi flere hjerneområder aktiveres. Når flere hjerneområder er i gang på samme tide, skabes der rum for læring og hukommelse, fordi de forskellige områder skal arbejde sammen og kommunikere.

Find andre produkter til krealeg her.

Yderligere information

Størrelse 37,5 × 20 cm
Alder

,

Brand

Tigerspring

Legetøj

, ,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross