Tilbud

Gurli Gris tog bundle – Udforsk Gurli Gris-universet

199,00 DKK

Kombinationen af bogen og toget giver læringen gode forudsætninger, fordi der sker en kobling mellem det visuelle og fysiske. Barnet på omkring 1 år vil sikkert ivrigt bruge sin gestik og mimik til at vise, hvad han eller hun genkender, når I leger med toget, læser i bogen eller ser Gurli Gris på TV’et. Ved at tilbyde børn et velkendt univers at gå på opdagelse i styrkes sprogforståelsen og hukommelsen. Det populære Gurli Gris univers er noget helt særligt, fordi det viser simple og genkendelige hverdagssituationer, som børn har forudsætninger for at forstå.

  • Medfølger papbog: Gurli Gris på togtur
  • Medfølger 2 ekstra figurer udover bedstefar gris – assorteret
  • Bog mål: 21 sider, 17 x 17 cm
  • Tog i FSC-certificeret træ
  • Mærkning: CE

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-LK-GGB Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Gurli Gris tog bundle – Udforsk Gurli Gris-universet

Er dine børn også helt vilde med den lille lyserøde gris? Så er du kommet til det rigtige sted. Gurli Gris og hendes familie er de seneste år blevet populære hos de mindre børn – og vi forstår godt hvorfor! Hun er blevet alle børns yndlingsgris. Efter den store succes på børne-tv er Gurli Gris-bøgerne blevet fast inventar i mange børneværelser, og det kan de også blive hjemme hos dig!

Det er en god ide at følge barnets nysgerrighed, når I læser sammen. Barnets nysgerrig er en stor drivkraft, der er med til at stimulere den sproglige udvikling.

Toget i denne bundle har magneter, så barnet kan få succesoplevelser med at sammensætte togvognene. Samtidig er figurerne sjove til den klassiske ‘putte i og tage op’ leg, hvilket styrker hånd-øje koordinationen.

Kombinationen af bogen og toget giver læringen gode forudsætninger, fordi der sker en kobling mellem det visuelle og fysiske. Barnet på omkring 1 år vil sikkert ivrigt bruge sin gestik og mimik til at vise, hvad han eller hun genkender, når I leger med toget, læser i bogen eller ser på TV’et. Ved at tilbyde børn et velkendt univers at gå på opdagelse i, styrkes sprogforståelsen og hukommelsen. Det populære Gurli Gris univers er noget helt særligt, fordi det viser simple og genkendelige hverdagssituationer, som børn har forudsætninger for at forstå.

Der er Gurli Gris-bøger til enhver situation, så det er bare at give sig i kast med de sjove børnebøger

  • Papbog, 21 sider, 17 x 17 cm
  • Tog i FSC-certificeret træ
  • Medfølger 3 figurer (bedstefar, far og lillebror)
  • CE-mærket

Hos DearBaby sætter vi en ære i at præsentere en bred vifte af bøger i vores legetøjskasser. Vi tror på, at samlæsning er en af de allervigtigste aktiviteter, vi kan tilbyde vores børn ❤️

Yderligere information

Vægt 0.650 kg
Størrelse 17 × 17 cm
Brand

,

Typer

, , ,

Tigerspring

, ,

Aldersgruppe

, ,

Bøger

Billedbøger, Papbøger

Du kunne også være interesseret i...