fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 30%

Vandmølle - Tropical - B. Toys

239,95 kr. 168,00 kr.

Fremragende 4,8
vandmølle

239,95 kr. 168,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stor og flot mølle fra B. Toys, som er sjov at lege med i sandkassen, badekarret eller på stranden. Den kan sættes fast i brusekabinen eller i badekarret med sugekopperne på bagsiden, så den ikke vælter. Barnet vil elske at putte sand eller vand i møllen, så de forskellige dele drejer rundt. I bunden er der huller, så vandet eller sandet ikke samles.
  • Alder: Fra 18 mdr.
  • Mål: 12 x 13 x 42 cm
  • Består af en mølle, kop og kande
vandmølle

239,95 kr. 168,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vandmølle - Tropical - B. Toys B. Toys

Inspireret af verden omkring dem skaber B. Toys farverige kollektioner i farver og mønstre, der er helt sine egne. Lærerige, udforskende, finurlige produkter, hvor barnet kan gå på opdagelse og lege i mange timer. B. Toys producerer kvalitetslegetøj uden BPA og phtalater, er ekstra miljøbevidste og gør meget for at skåne jorden mest muligt.

Vandmølle fra B. Toys som giver barnet mulighed for at træne sin hånd-øje koordination, når vand eller sand skal hældes i møllen. Derudover er produktet rigtig godt til at stimulere barnets logik og forståelse af aktion-reaktion. For hvad sker der, når der hældes sand eller vand i møllen?

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til legetøj med høj legeværdi.

Yderligere information

Vægt 0,680 kg
Størrelse 12 × 13 × 42 cm
Alder

Brand

Tigerspring

Legetøj

,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross