Tilbud

Goki Biler – Vehicles Racing cars nature

39,00 DKK

Træracerbiler fra Goki

Træbiler i smukke naturfarver, der er lavet i bæredygtigt massivt træ uden farve. Bilerne pynter på børneværelset, men de er også rigtig gode til det lille barns første bil, fordi de er simple og nemme at håndtere. Samtidig er de holdbare, og det lille hul i bilerne fungerer som et håndtag til de små hænder.

  • 🍃Brugt få gange🍃
  • Mål: 14 x 6 x 5,5 cm
Ryd

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Goki Biler – Vehicles Racing cars nature

Bilerne har glatte overflader, som gør dem behagelige at røre ved, og de er samtidig sjove at køre med på gulvet. Simpelt legetøj i træ og uden farver giver barnet gode sanseoplevelser og stimulerer fantasien og kreativiteten. Det øger barnets bevidsthed på det simple, hvilket skaber rum til, at fantasien kan blomstre. Fantasien styrkes, når den bliver brugt, og flere erfaringer vil på sigt øge barnets opfindsomhed.

Træracerbiler fra Goki

Træbiler i smukke naturfarver, der er lavet i bæredygtigt massivt træ uden farve. Bilerne pynter på børneværelset, men de er også rigtig gode til det lille barns første bil, fordi de er simple og nemme at håndtere. Samtidig er de holdbare, og det lille hul i bilerne fungerer som et håndtag til de små hænder. Goki Biler – Vehicles Racing cars nature

  • 🍃Brugt få gange🍃
  • Mål: 14 x 6 x 5,5 cm

Yderligere information

Vægt 0.152 kg
Størrelse 14 × 6 × 5.5 cm
Farve

Lys træ, Mørk træ

Brand

Typer

Det Bæredygtige Valg

Aldersgruppe

,

Tigerspring

, , , ,