fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 41%

Vilac Magneter Konger og Dronninger

339,00 kr. 199,95 kr.

Fremragende 4,8
Vilac - Magnetisk legesæt - Konger & Dronninger

339,00 kr. 199,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

De fineste små magnetiske eventyrfigurer, der er udformet som en konge, dronning, klovn og soldat. Figurerne kan deles i 3-4 dele og sættes sammen på kryds og tværs.
  • Indeholder 15 dele.
  • Anbefalet alder: fra 2 år
  • Designet af:  Ingela Arrhenius
Vilac - Magnetisk legesæt - Konger & Dronninger

339,00 kr. 199,95 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Vilac Magneter Konger og Dronninger

4 gribevenlige figurer i fine farver, hvor hoved og krop kan sammensættes til helt nye figurer; en klovn, dronning, ridder og en lady.

Emballage: 11 x 22 x 11 cm.

De fineste små magnetiske eventyrfigurer, der er udformet som en konge, dronning, klovn og soldat. Figurerne består af forskellige dele, som kan sættes sammen på kryds og tværs. Vilac Magneter Konger og Dronninger

Man kan samle dem fuldstændig som man har lyst til - det er kun fantasien, der sætter grænser. Måske man kunne lave en dronning med et sjovt klovnehoved, eller en soldat med kongekrone på?

  • Indeholder 15 dele.
  • Anbefalet alder: fra 2 år
  • Designet af:  Ingela Arrhenius

Yderligere information

Vægt 0,415 kg
Variant

Ny, Brugt få gange

Brand

Alder

Legetøj

, ,

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross