Tiny Tot Instrumentbræt (Dansk) – Vtech

249,00 DKK

Baby Activity Steering Wheel fra Vtech

Et sjovt og lærerigt instrumentbræt, der indbyder til masser af leg med tre funktioner: dyre-, køre- og legefunktion. Barnet kan både lære om køretøjer, trafiksikkerhed, farver, tal og dyr med sjove sætninger på dansk. Instrumentbrættet egner sig til børn fra 1 år+, fordi det stimulerer den tidlige sprogudvikling. Men det større barn vil også have stor glæde af rattet, fordi det både indbyder til fantasifuld leg og giver anledning til en masse at tale om.

  • Anbefalede alder 1 år+
  • 30 × 11.9 × 24.1 cm

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-1148560 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tiny Tot Instrumentbræt (Dansk) – Vtech instrumentbræt sætter virkelig gang i børnenes leg. Legen kan godt være sjov og lærerig på samme tid.  Det er altid sjovt, når der er en masse spændende knapper at trykke på. Børn elsker, når de får en reaktion på deres ‘aktioner’. Det kaldes aktion-reaktionsmønstre. Når barnet trykker på de forskellige knapper på instrumentbrættet belønnes de med sjove lyde og sætninger, og det motiverer dem til at gentage den samme handling igen og igen.

Baby Activity Steering Wheel fra Vtech

Et sjovt og lærerigt Tiny Tot Instrumentbræt (Dansk) – Vtech, der indbyder til masser af leg med tre funktioner: dyre-, køre- og legefunktion. Barnet kan både lære om køretøjer, trafiksikkerhed, farver, tal og dyr med sjove sætninger på dansk. Instrumentbrættet egner sig til børn fra 1 år+, fordi det stimulerer den tidlige sprogudvikling. Men det større barn vil også have stor glæde af rattet, fordi det både indbyder til fantasifuld leg og giver anledning til en masse at tale om.

  • Anbefalede alder 1 år+
  • 30 × 11.9 × 24.1 cm

Yderligere information

Vægt 0.854 kg
Brand

Aldersgruppe