Watermates Narhval – Fisher Price

129,00 DKK

Vandbolden motiverer barnet til at ligge på maven, fordi indholdet er spændende at studere. Bolden giver rigtig god mening, fordi barnet kan øve sig i at række ud og skubbe til bolden. Figuren og konfettien, som bevæger sig i det skvulpende vand, fanger barnets opmærksomhed og er spændende at studere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): SHOP-GRT61 Kategorier: ,

Beskrivelse

Watermates Narhval – Fisher Price

Når barnet ligger på maven, kan den voksne føre vandbolden fra side til side foran barnet, så han eller hun kan øve dig på at dreje dit hoved. Det styrker barnets nakke og ryg. Bolden er også rigtig god, når barnet bliver ældre og begynder at krybe/kravle, fordi den kan trille og motiverer dig til at komme fremad.

  • Alder: Fra 3 mdr. (Testet igennem DearBaby konceptet)
  • Mål: Ø 9 cm
  • Materiale: Plast

Sæt gang i legen med Fisher-Price Watermates babylegetøj. Dyret pjasker rundt i vand, når bolden får et lille dask.

Den sjove vandbold fra Fisher-Price vil helt sikkert motivere det lille barn til bevægelse, masser af sjov og god underholdning.

Vandbolden motiverer barnet til at ligge på maven, fordi indholdet er spændende at studere. Bolden giver rigtig god mening, fordi barnet kan øve sig i at række ud og skubbe til bolden. Figuren og konfettien, som bevæger sig i det skvulpende vand, fanger barnets opmærksomhed og er spændende at betragte.

Watermates Narhval – Fisher Price

Se også:

Yderligere information

Vægt 0.245 kg
Brand

Aldersgruppe

Tigerspring