Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:
SPAR 78%

Watermates Odder - Fisher Price

129,00 kr. 29,00 kr.

Fremragende 4,8
fisher price watermates odder

129,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Brugt - der må forventes brugsspor
🍃 Det bæredygtige valg 🍃 Vandbolden motiverer barnet til at ligge på maven, fordi indholdet er spændende at studere. Bolden giver rigtig god mening, fordi barnet kan øve sig i at række ud og skubbe til bolden. Figuren og konfettien, som bevæger sig i det skvulpende vand, fanger barnets opmærksomhed og er spændende at betragte.
fisher price watermates odder

129,00 kr. 29,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Watermates Odder - Fisher Price

Når barnet ligger på maven, kan den voksne føre vandbolden fra side til side foran barnet, så han eller hun kan øve dig på at dreje dit hoved. Det styrker barnets nakke og ryg. Bolden er også rigtig god, når barnet bliver ældre og begynder at krybe/kravle, fordi den kan trille og motiverer dig til at komme fremad.

  • Alder: Fra 3 mdr. (Testet igennem DearBaby konceptet)
  • Mål: Ø 9 cm
  • Materiale: Plast

Sæt gang i legen med Fisher-Price Watermates babylegetøj. Dyret pjasker rundt i vand, når bolden får et lille dask.

Den sjove vandbold fra Fisher-Price vil helt sikkert motivere det lille barn til bevægelse, masser af sjov og god underholdning.

Vandbolden motiverer barnet til at ligge på maven, fordi indholdet er spændende at studere. Bolden giver rigtig god mening, fordi barnet kan øve sig i at række ud og skubbe til bolden. Figuren og konfettien, som bevæger sig i det skvulpende vand, fanger barnets opmærksomhed og er spændende at betragte.

Watermates Odder - Fisher Price

Se også:

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross