fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Wonder Tissue Box - TAF Toys

199,00 kr.

Fremragende 4,8
Wonder Tissue Box

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Buges når barnet kan sidde stabilt. Oftest omkring 6-8 måneder. Produktet udvikler barnets finmotorik, fordi barnet skal bruge sine fingre til at gribe og trække servietterne ud af boksen. Det styrker barnets fingerfærdigheder, håndkontrol og hånd-øje koordination samt farvegenkendelse. Produktet er inspireret af småbørns fascination af vådservietter og servietbokse. Barnet vil elske at trække servietterne ud af boksen og putte dem ned igen. Særligt velegnet til sensorisk leg i det 5. tigerspring.
  • Se video af produktet HER
  • 8 farvrige servietter i organza stof
  • 2 stofservietter med fluffy bagside som knitrer
  • Fri for BPA og ftalater
Wonder Tissue Box

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Wonder Tissue Box - TAF Toys

Fantastisk produkt, der er inspireret af småbørns fascination af vådservietter og servietbokse. Barnet vil elske at trække servietterne ud af boksen og putte dem ned igen.

10 bløde og farverige servietter, der styrker barnets finmotorik og kognitive færdigheder. Rigtig god til sensorisk leg, da de farverige organza-stoffer er bløde og blide at røre ved. De samtidig gennemsigtige og lette nok til at svæve i luften. Wonder tissue-boksen garanterer timevis af underholdning og lærer samtidig barnet om farver.

  • Se video af produktet HER
  • 8 farvrige servietter i organza stof
  • 2 stofservietter med fluffy bagside som knitrer
  • Fri for BPA og ftalater

Wonder Tissue Box - TAF Toys

Følg DearBaby på Instagram for at få inspiration til alderssvarende legetøj og viden om børns udvikling 0-3 år.

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross