fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Zuzu Stacking Cups Multimix - Liewood

229,00 kr.Medlemspris: 183,20 kr.

DearBabys medlemmer får særlige rabatter på udvalgte varer.

Rabatten bliver automatisk tilføjet i kurven.

Bliv medlem

Fremragende 4,8
Zuzu Stacking Cups Multimix - Liewood

229,00 kr.Medlemspris: 183,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Stabletårn fra Liewood

Den bløde og glatte overflade giver dit barn en behagelig taktil oplevelse, hvilket blandt andet fremmer velvære. Producentens anbefalede alder er 18 m+, men de kan sagtens bruges før, fordi de er lette og barnet ikke kan slå sig på dem. Samtidig er de fantastiske at lege med i vand, fordi det er fascinerende for dit barn at fylde vand i kopperne og se vandet løbe ud af de forskellige huller på motiverne. Dit barn kan tage dem med i badekarret, når du er tryg ved at lade dit barn sidde og lege med dem.

• Materiale: 100% silikone • Slidstærkt, blødt og langtidsholdbart materiale

Zuzu Stacking Cups Multimix - Liewood

229,00 kr.Medlemspris: 183,20 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Zuzu Stacking Cups Multimix - Liewood

Stablekopperne er produceret  i 100% silikone og er sjove at stable ovenpå hinanden til et højt tårn. Børn elsker at stable og sortere, som er en naturlig del af udviklingen. Især er det spændende, når genstande kan stables ovenpå eller puttes indeni hinanden. Det er noget dit barn allerede er optaget af i en tidlig alder.

Rengøringstips: Zuzu Stacking Cups Multimix - Liewood stablekopperne kan få en hvid overflade når de medbringes i badekarret. Den hvide overflade fortager sig efter flere gange i badekarret. Dit barn kan tage dem med i badekarret, når du er tryg ved at lade dit barn sidde og lege med dem.

• Materiale: 100% silikone
• Slidstærkt, blødt og langtidsholdbart materiale

Yderligere information

Vægt 0,420 kg
Størrelse 95 × 9,5 × 10 cm
Brand

Alder

, , ,

Tigerspring

Legetøj

,

Gaver

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross