Zuzu Stacking Cups Multimix – Liewood

229,00 DKK

Stabletårn fra Liewood

Den bløde og glatte overflade giver dit barn en behagelig taktil oplevelse, hvilket blandt andet fremmer velvære. Producentens anbefalede alder er 18 m+, men de kan sagtens bruges før, fordi de er lette og barnet ikke kan slå sig på dem. Samtidig er de fantastiske at lege med i vand, fordi det er fascinerende for dit barn at fylde vand i kopperne og se vandet løbe ud af de forskellige huller på motiverne. Dit barn kan tage dem med i badekarret, når du er tryg ved at lade dit barn sidde og lege med dem.

• Materiale: 100% silikone
• Slidstærkt, blødt og langtidsholdbart materiale

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-LW14216 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Zuzu Stacking Cups Multimix – Liewood

Stablekopperne er produceret  i 100% silikone og er sjove at stable ovenpå hinanden til et højt tårn. Børn elsker at stable og sortere, som er en naturlig del af udviklingen. Især er det spændende, når genstande kan stables ovenpå eller puttes indeni hinanden. Det er noget dit barn allerede er optaget af i en tidlig alder.

Rengøringstips: Zuzu Stacking Cups Multimix – Liewood stablekopperne kan få en hvid overflade når de medbringes i badekarret. Den hvide overflade fortager sig efter flere gange i badekarret. Dit barn kan tage dem med i badekarret, når du er tryg ved at lade dit barn sidde og lege med dem.

• Materiale: 100% silikone
• Slidstærkt, blødt og langtidsholdbart materiale

Yderligere information

Vægt 0.420 kg
Størrelse 95 × 9.5 × 10 cm
Brand

Aldersgruppe

, , ,

Tigerspring

Typer

,

Gaver

,