fbpx
Dankort logo Visa logo Mastercard logo MobilePay logo Anyday logo 1
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Menu
Sundhedsplejerske Laura

Laura Noel Nygaard Hansen

Sundhedsplejerske, IBCLC Ammekonsulent og Doula

Privatpraktiserende i København og omegn. Lauras Babyunivers tilbyder alle former for støtte til forældre igennem graviditeten, fødslen og når barnet er født. Laura besidder en bred vifte af viden om børn i alderen 0-18 år. Hun vejleder i alt fra forældreskab, amning, sorg, barnets søvn, motorik og dens betydning for hele barnets opvækst. De sunde spisevaner og forskellige metoder til at undgå kræsenhed, igennem selvbestemmelse og styrkelse af barnets selvværd.

”Jeg ved, at trygheden hos forældre smitter af på deres børn. Glade forældre = glade børn. Men det kan være svært altid at føle glæden strømme ind over det nye forældreskab, når man i dag kan jonglere rundt i viden 24 timer i døgnet. Internettet holder aldrig fri – og ikke én vejledning er ens og formstøbt efter den situation den enkelte forældre står i. Alt den tvivl og bekymring, der bliver skabt i alle de valg forældre bliver præsenteret for i det samfund, vi lever i idag, kan være forvirrende. Derfor er det min store passion at hjælpe forældrene gemmen det og at få lagt låg på mange af de muligheder, så forældre bliver støttet bedst muligt, ned af den rette vej. Det låg består af tryghed, som skaber selvværd, tro og ro til at mærke egen mavefornemmelse som forældre. En mor er nemlig født med en mavefornemmelse, der ALTID ved bedst, og den mavefornemmelse kan ingen tage fra hende, når hun først har tiltro til at lytte til den. Lad os nu støtte og holde forældrene i hånden, vi skal lade dem mærke og se, hvad barnet har brug for. Og støtte forældre i at finde tilbage til menneskets medfødte instinkter som forældre og lade barnet selv søge efter nye oplevelser og ikke påføre dem mere stimuli, end deres umodne hjerner kan håndtere. Lad os hjælpe vores børn med at finde rundt i en verden fuld af valg og gøre det enkelt og forudsigeligt. Vi skal nemlig huske os selv på, at børn har et helt liv til at lære og styrke deres færdigheder”. Vi skal huske at nyde hvert et øjeblik med vores børn. Både de gode tider, men også de hårde - Børn er kun til låns”.

MØD VORES EKSPERTER
DearBaby legetøjskasser

BLIV MEDLEM

.. OG FÅ MÅNEDLIGE LEGETØJSKASSER UDVIKLET I SAMARBEJDE MED VORES EKSPERTER

Om konceptet

Den bedste bog til bevægelse.

Vi har haft det så sjovt med at lave yoga og sige dyrelyde.

Om konceptet

Kæmpe hit! Kan anvendes på mange forskellige måder.

Både som sansetørklæde, men min søn kunne også rigtig godt lide, når jeg viftede med det.

Om konceptet

Gode at bide i, da hun er ved at få tænder

Man kunne også bruge dem i badekarret og med spejlboldene. Mulighederne var mange, og derfor legede hun meget med disse.