Handels- og leveringsbetingelser

Ved godkendelse af køb hos DearBaby ApS er du bekendt med betingelser og vilkår for køb i vores shop eller tilmelding af abonnement. Du opkræves kun månedlige betalinger når du køber et DearBaby abonnement. Ved køb af varer i vores shop henvises til gældende regler i købeloven. Varer som hører under kategorien “det bæredygtige valg” er brugte og tages ikke retur.

Det skal bemærkes, at følgende betingelser og vilkår skal accepteres før køb af abonnementer hos DearBaby.

Generelle oplysninger

Juridisk navn: DearBaby ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR: 41507357
Adresse: Constancevej 9, 9000 Aalborg
Email: [email protected]
Telefon: (+45) 2067 5066

Priser for abonnement 

Abonnementsprisen er 369 kr./pr. måned inkl. levering og ombytning.

Persondata

For at du kan indgå aftale med DearBaby, skal følgende oplysninger oplyses:

 • navn
 • adresse
 • telefonnummer
 • e-mailadresse
 • kontooplysninger
 • terminsdato / fødselsdato
 • barnets navn

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for DearBaby . Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret kunde.

Opsigelse af abonnement

Der er ingen binding på abonnementet, og du kan til enhver tid opsige dit medlemskab. Opsigelsen skal ske skriftligt til [email protected] Senest 14 dage inden den næste ombytning er planlagt.

Fortrudt køb – abonnement

Er du ny kunde, kan du fortryde dit køb af abonnementet frem til 5 dage før den valgte termins/fødselsdato. Indtil da er beløbet kun reserveret på din konto og vil først blive trukket, når vi klargør din første forsendelse. Overskrides tidsfristen, vil du blive opkrævet beløbet for en måneds leje, som er 369 kr.
Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du meddele DearBaby herom pr. mail på [email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give DearBaby tydelig meddelelse herom.

Abonnementsbetaling

De månedlige betalinger sker via automatisk betaling på dit tilmeldte betalingskort, og vi planlægger din månedlige betaling således denne synkroniseres med din leveringsdato.

‘Køb fri’ over abonnement

Ønsker du at beholde og dermed købe et eller flere stykker legetøj, vil betalingen ske via fakturering. Du kan købe legetøjet via det link, du modtager i mailen sammen med din returblanket. Prisen for det enkelte stykke legetøj vil altid være oplyst på “køb fri” siden samt den medfølgende blanket i kassen. Du modtager en faktura på mail efter dit køb.

Har du valgt at købe et eller flere produkter fri, frafalder din returret på disse. Dette skyldes, at du har haft 30 dage til at afprøve produkterne.

 

Køb i DearBaby shop

Køber du legetøj i DearBabys shop får du leveret fragtfrit med din næste legetøjskasse. Ønsker du at modtage din bestilling inden modtagelsen af din månedlige legetøjskasse er fragten 39 kr.

Ved køb af varer i vores shop henvises til gældende regler i købeloven. Varer som hører under kategorien “det bæredygtige valg” er brugte og tages ikke retur.

 

Forbehold for ændringer

DearBaby forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer på www.dearbaby.dk. Såfremt der skulle ske ændringer af væsentlig betydning for abonnementer såsom priser og vilkår, vil disse blive oplyst via din mailadresse eller på sms med varsling, så du får mulighed for at opsige dit medlemskab under dine gældende forhold.

DearBaby tager forbehold for trykfejl på hjemmesiden eller sociale medier, og du skal i denne sammenhæng bemærke, at ændringer eller tilføjelser vil fremgå af www.dearbaby.dk.

Legetøjet

Abonnementet indeholder til enhver tid gældende legetøjssammensætning, som er udvalgt af DearBaby. Du vil altid kunne se, hvilke producenter som leverer til DearBaby på www.dearbaby.dk. DearBaby tager dog forbehold for eventuelle trykfejl, som måtte fremgå af hjemmesiden eller på sociale medier.

Produkterne udskiftes i de alderssvarende legetøjskasser for at forbedre legeværdien af det sammensatte sortiment. Dette sker, hvis DearBaby mener at have fundet bedre alternativer til en specifik legetøjskasse.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

OBS: DearBaby opfordrer altid at have dit barn under opsyn, når det leger med legetøj fra DearBaby. Der vil altid være en risiko for, at barnet kan komme til skade eller en kvælningsrisiko, hvis ikke du har dit barn under opsyn. Nogle produkter kan være være både lærerige og sjove for dit barn, selvom det på emballagen fremgår at barnet bør være ældre. Hvis sådanne produkter er udvalgt til kasser, der ligger tidligere end den anbefalede alder, er det udelukkende produkter, der ikke indeholder smådele.

DearBaby bringer relevante informationer fra andre hjemmesider, videnskabelige artikler og/eller sociale medier i form af links, referater og/eller citater på vores hjemmesiden og ander medier. Andet indhold fra de anvendte kilder, som ikke postes eller kontrolleres af DearBaby , kan vi ikke stå til ansvar for.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos DearBaby. Fortrydelse skal anmeldes til DearBaby pr. mail på [email protected]dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til DearBaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte DearBaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
DearBaby
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og DearBaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Returnering

Såfremt varen allerede er afsendt til din adresse ved fortrydelsens indgivelse, skal pakken returneres til DearBabys  adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 kalenderdage fra datoen for oplysning om fortrydelse. Bemærk at der går 1-3 hverdage fra indlevering i pakkeshop til DearBaby modtager pakken. Omkostninger forbundet med returneringen, herunder porto, betales af køber. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet og indtil returneringen kan påvises via indleveringskvittering.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder købet vil DearBaby gennemfører vi en tilbagebetaling til samme betalingskort (eller nummer), som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
I tilfælde af ødelagt legetøj eller anden værdiforringelse af legetøjet, som du hæfter for, fratrækkes beløbet for det ødelagte i returbeløbet. Benytter du dig af fortrydelsesretten, inden for den givne fortrydelsesfrist, refunderer DearBaby beløbet senest 14 dage efter at pakken er i DearBabys besiddelse. DearBaby tilbageholder således tilbagebetalingen, indtil DearBaby har modtaget varen retur. Således har du mulighed for at vurdere indholdet. Det skal i denne sammenhæng bemærkes, at du ikke bliver pålagt yderligere gebyrer eller afgifter som følge af refunderingen.

Ejendomsretten

Det til enhver tid gældende legetøjssortiment hos DearBaby er DearBabys ejendom, som du gennem dit abonnement opnår brugsretten til, medmindre du vælger at købe legetøjet efter endt lejeperiode. Ønsker du at købe et eller flere stykker legetøj fri, betaler du via MobilePay (se Køb af legetøj over abonnement), og du overtager dermed ejendomsretten. Mangler et eller flere stykker legetøj i kassen, når denne overdrages til DearBaby, vil dette behandles som et ønske fra dig om at købe produktet.

Ombytning af legetøjet

Det skal bemærkes, at det fremsendte legetøj udskiftes i takt med barnets udvikling. Ombytningerne sikrer, at barnet altid har legetøj, som følger den mentale og motoriske fremgang. Ombytningerne er nødvendige for at opleve den fulde værdi af DearBabys koncept. Ombytningen sker i din nærmeste DAO pakkeshop.
Du tilbageleverer legetøjet ved udløbet af din abonnementsperiode, som bestemmes af den tilmeldte terminsdato. Det bør dermed bemærkes, at ombytningsdagen for vores medlemmer er forskellig, da terminsdatoen er anvisende for, hvornår levering/ombytning sker på måneden.
Køber kan vælge at købe et eller flere stykker legetøj fra DearBaby via et link, som sendes på mail sammen med returblanketten.
Alle produkter har sin egen købspris, som er oplyst på den medfølgende blanket og ‘køb fri’ siden.

Købers ansvar for legetøjet

Legetøjet skal tilbageleveres i sin helhed. Tilbageleveres kun dele af legetøjet eller ødelagt legetøj vil det betragtes som et køb af det mangelfulde eller beskadigede legetøj. Du holdes ikke ansvarlig for almindeligt slidtage ved sædvanlig anvendelse af legetøjet. Det skal dog understreges, at du kan holdes ansvarlig, såfremt det fremsendte legetøj er gået i stykker eller på anden måde bortkommet i de tilfælde, der måtte falde uden for, hvad der måtte forstås ved almindelig anvendelse. I sådanne tilfælde vil du kun blive faktureret den oplyste købspris, tilsvarende et køb af legetøjet.
Du bærer altid ansvaret og risikoen for legetøjet fra leveringstidspunktet på hjemmeadressen eller i pakkeshop og frem til legetøjskassen afhentes af DAOs leveringsservice. Husk derfor altid at få en kvittering på, at du har indleveret pakken.

Sælgers ophævelse af medlemskab

Det skal bemærkes, at DearBaby kan vælge at ophæve abonnementet med øjeblikkelig virkning, såfremt du misligholder dine forpligtelser overfor DearBaby (som beskrevet i betingelserne og vilkårene for abonnementer), dette værende i situationer hvor:

 • Du udebliver med betaling i mere end 5 dage fra forfaldstidspunktet af det pågældende abonnement.
 • Du forsømmer din tilbageleveringspligt, uden ønske om køb af produkterne, eller at du ikke tilbageleverer det fremsendte legetøj i sin helhed.
 • Du forsømmer dit ansvar for vedligeholdelse af det fremsendte legetøj.
 • Du har solgt eller forsøgt solgt det fremsendte legetøj, herunder pantsat legetøjet.

Såfremt DearBaby finder det nødvendigt at ophæve abonnementet med dig, skal DearBaby give dig en frist på minimum 14 dage, til at du kan udbedre eller rette op på handlinger i strid med betingelserne og vilkårene for abonnementet. Fristen finder dog kun anvendelse, såfremt DearBaby vurderer, at den pågældende situation kan genoprettes.

Købers pligt ved ophævelse

Finder vi det nødvendigt at ophævet dit abonnement på baggrund af et af misligholdelse punkterne, er du forpligtet til at betale for følgende tilfælde:

 • I tilfælde betalingsmisligholdelse, er du forpligtet til at betale forfaldne pengekrav, herunder eventuelle rykkere og påløbne renter.
 • I tilfælde af skader eller mangler på det fremsendte legetøj er du forpligtet til at erstatte legetøjets fulde værdi. Vurderingen af din vedligeholdelsespligt vil tage udgangspunkt i betingelser og vilkår for abonnementer.

Bero eller omadressering

Har du brug for en pause med legetøjskasser. Det er slet ikke noget problem. Du kan sætte dit medlemskab i bero i helt op til 3 måneder. Dette bør du meddele 14 dage inden din næste ombytning.
Har du lyst til at få legetøjskassen med på ferie, så sender vi selvfølgelig gerne din legetøjskasse til en anden adresse end din hjemadresse. Det kunne eksempelvis være jeres sommerhusadresse i en anden landsdel. Kassen leveres og ombyttes altid i nærmeste Dao pakkeshop, som vælges automatisk, når du registrerer en adresse. Pakkeshoppen kan let ændres, når du registrerer den nye adresse, hvis du ønsker en anden. Du bør ændre adresse senest 14 dage inden jeres ombytningsdag. Dette kan du gøre via din profil på hjemmesiden.

Klageadgang

Såfremt du vil klage over dit køb, skal denne rette henvendelse til Dorthe Klitgaard Thomsen på mailadressen [email protected]. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan køber indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00.

Force Majeure

Det gør sig gældende, at DearBaby ikke er ansvarlig for opretholdelse af sine forpligtelser for vilkår og betingelser for abonnementer, såfremt der er tale om en hændelse, som DearBaby ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.