fbpx
Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Handels- og leveringsbetingelser

Ved godkendelse af køb hos DearBaby ApS er du bekendt med betingelser og vilkår for køb i vores shop eller tilmelding af abonnement. Du opkræves kun månedlige betalinger når du tilmelder dig et abonnement. Ved køb af varer i vores shop henvises til gældende regler i købeloven. Varer som hører under kategorien pre-loved er brugte og tages ikke retur.

Følgende betingelser og vilkår skal accepteres før køb af abonnementer hos DearBaby.

Generelle oplysninger

Juridisk navn: DearBaby ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR: 41507357
Adresse: Constancevej 9, 9000 Aalborg
Email: info@dearbaby.dk
Telefon: (+45) 2067 5066

 

Priser for abonnement 

Abonnementsprisen er 369 kr./pr. måned inkl. levering og ombytning. Unikke rabatkoder kan udløse en anden abonnementspris. Efter rabatkodens udløb vil du automatisk overgå til normalprisen.

 

Persondata

For at du kan indgå aftale med DearBaby, skal følgende oplysninger oplyses:

  • navn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-mailadresse
  • kontooplysninger
  • terminsdato / fødselsdato
  • barnets navn

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for DearBaby . Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret kunde.

 

Opsigelse af abonnement

Der er ingen binding på abonnementet, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Opsigelsen skal ske skriftligt til info@dearbaby.dk. Senest 10 dage inden din registrerede termins-/fødselsdato. Vi registrerer din opsigelse, så snart vi får besked herom. Vi forbeholder os retten til at reservere en måneds leje på dit betalingskort, indtil din sidste legetøjskasse er i vores besiddelse og tjekket igennem for mangler. Herefter bliver dit abonnement endeligt annulleret og reservationen på dit betalingskort bliver slettet.

 

Fortrudt køb - abonnement

Er du ny kunde, kan du fortryde dit køb af abonnementet frem til 6 dage før den valgte termins/fødselsdato. Indtil da er beløbet kun reserveret på din konto og vil først blive trukket, når vi klargør din første forsendelse. Overskrides tidsfristen, vil du blive opkrævet beløbet for en måneds leje, som er 369 kr.
Ønsker du at benytte din fortrydelsesret, skal du meddele DearBaby herom pr. mail på info@dearbaby.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give DearBaby tydelig meddelelse herom.

 

Abonnementsbetaling

De månedlige betalinger sker via automatisk betaling på dit registrerede betalingskort, og vi planlægger din månedlige betaling således denne synkroniseres med din leveringsdato. Den månedlige betaling gælder kun for leje af én legetøjskasse, og der kan forekomme opkrævning af ekstra leje, hvis legetøjskassen ikke returneres rettidigt, og du dermed har flere legetøjskasser på samme tid.

 

'Køb fri' fra legetøjskasserne

Ønsker du at beholde og dermed købe et eller flere stykker legetøj, skal du afregne inden du returnerer legetøjskassen i pakkeshoppen. Betalingen sker via fakturering gennem det link, du modtager i mailen sammen med din returblanket. Prisen for det enkelte stykke legetøj vil altid være oplyst på "køb fri" siden samt den medfølgende blanket i kassen. Du modtager efterfølgende en faktura på email. Påmindelse om frikøb vil blive faktureret 49 kr. i administrationsomkostninger, da DearBaby ikke kan behandle returkasser før frikøb er registreret.

Har du valgt at købe et eller flere produkter fri, frafalder din returret på disse. Dette skyldes, at du har haft 30 dage til at afprøve produktet.

 

For medlemmer: Køb i DearBaby shop

Køber du produkter i DearBabys shop kan du spå leveret fragtfrit, hvis du vælger forsendelsesmetoden; Fremsendes i næste legetøjskasse, ved bestilling.  Ønsker du at modtage din bestilling inden vælger du blot DaoSHOP eller DaoHOME og faktureres den oplyste forsendelsespris.

Ved køb af varer i vores shop henvises til gældende regler i købeloven. Varer som hører under kategorien 'pre-loved'er brugte og tages ikke retur.

 

Medlemspriser på DearBabys shop

DearBaby tilbyder medlemspriser på udvalgte varer, som ikke kan kombineres med andre rabatter. Du skal være logget ind for at kunne bestille til medlemspris.

 

Medlemsbedømmelser - Anvendelse af voucher

DearBaby belønner dig med en voucher på 20% rabat til shoppen, når du har bedømt 6 legetøjskasser. Du modtager din voucher på email. Voucheren fungerer som en rabatkode, du kan tilføje ved betalingen af ordre på over 400 kr. Din voucher kan ikke kombineres med tilbudspriser, produkter med medlemspriser eller til at købe legetøjet fri fra kasserne, da priserne allerede er nedjusterede. Du kan også bruge din voucher til at købe gavekort til abonnementet og på den opnår rabat på dit medlemskab.

 

Gavekort

Gavekort til DearBaby abonnement er gyldigt i 5 år og kan konverteres til et gavekort til shoppen. Har du fået et gavekort til abonnementet, dækker gavekortet betalingen for det antal måneder, som er angivet på gavekortet. Når dit gavekort er opbrugt, fortsætter dit abonnement automatisk til 369 kr/md, som trækkes på det betalingskort, som du har angivet ved tilmelding.

Pengene gives ikke retur på gavekort købt efter d. 5. juni 2023.

 

Forbehold for ændringer

DearBaby forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer på www.dearbaby.dk. Såfremt der skulle ske ændringer af væsentlig betydning for abonnementer såsom priser og vilkår, vil disse blive oplyst via din mailadresse eller på sms med varsling, så du får mulighed for at opsige dit medlemskab under dine gældende forhold.

DearBaby tager forbehold for trykfejl på hjemmesiden eller sociale medier, og du skal i denne sammenhæng bemærke, at ændringer eller tilføjelser vil fremgå af www.dearbaby.dk.

 

Legetøjet

Abonnementet indeholder til enhver tid gældende legetøjssammensætning, som er udvalgt af DearBaby. Du vil altid kunne se, hvilke producenter som leverer til DearBaby på www.dearbaby.dk. DearBaby tager dog forbehold for eventuelle trykfejl, som måtte fremgå af hjemmesiden eller på sociale medier.

Produkterne udskiftes i de alderssvarende legetøjskasser for at forbedre legeværdien af det sammensatte sortiment. Dette sker, hvis DearBaby mener at have fundet bedre alternativer til en specifik legetøjskasse.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

OBS: DearBaby opfordrer altid at have dit barn under opsyn, når det leger med legetøj fra DearBaby. Der vil altid være en risiko for, at barnet kan komme til skade eller en kvælningsrisiko, hvis ikke du har dit barn under opsyn. Nogle produkter kan være være både lærerige og sjove for dit barn, selvom det på emballagen fremgår at barnet bør være ældre. Hvis sådanne produkter er udvalgt til kasser, der ligger tidligere end den anbefalede alder, er det udelukkende produkter, der ikke indeholder smådele.

DearBaby bringer relevante informationer fra andre hjemmesider, videnskabelige artikler og/eller sociale medier i form af links, referater og/eller citater på vores hjemmesiden og ander medier. Andet indhold fra de anvendte kilder, som ikke postes eller kontrolleres af DearBaby , kan vi ikke stå til ansvar for.

 

Returret - Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos DearBaby. Fortrydelse skal anmeldes til DearBaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til DearBaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte DearBaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer. Prisen for en returlabel er 49 kr. og kan bestilles HER. Du modtager din returlabel på mail. Returomkostningerne på 49 kr. vil blive fratrukket dit refunderingsbeløb.

Vi refunderer dig pengene senest 10 hverdage efter vi har modtaget returpakken.

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og DearBaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus..

Såfremt varen allerede er afsendt til din adresse ved fortrydelsens indgivelse, skal pakken returneres til DearBabys adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 kalenderdage fra datoen for oplysning om fortrydelse. Bemærk at der går 1-3 hverdage fra indlevering i pakkeshop til DearBaby modtager pakken. Omkostninger forbundet med returneringen, herunder porto, betales af køber. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra leveringstidspunktet og indtil returneringen kan påvises via indleveringskvittering.

Tilbagebetaling

Hvis du fortryder købet vil DearBaby gennemfører vi en tilbagebetaling til samme betalingskort (eller nummer), som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
I tilfælde af ødelagt legetøj eller anden værdiforringelse af legetøjet, som du hæfter for, fratrækkes beløbet for det ødelagte i returbeløbet. Benytter du dig af fortrydelsesretten, inden for den givne fortrydelsesfrist, refunderer DearBaby beløbet senest 14 dage efter at pakken er i DearBabys besiddelse. DearBaby tilbageholder således tilbagebetalingen, indtil DearBaby har modtaget varen retur. Således har du mulighed for at vurdere indholdet. Det skal i denne sammenhæng bemærkes, at du ikke bliver pålagt yderligere gebyrer eller afgifter som følge af refunderingen.

Ejendomsretten

Det til enhver tid gældende legetøjssortiment hos DearBaby er DearBabys ejendom, som du gennem dit abonnement opnår brugsretten til, medmindre du vælger at købe legetøjet efter endt lejeperiode. Ønsker du at købe et eller flere stykker legetøj fri, betaler du via MobilePay (se Køb af legetøj over abonnement), og du overtager dermed ejendomsretten. Mangler et eller flere stykker legetøj i kassen, når denne overdrages til DearBaby, vil dette behandles som et ønske fra dig om at købe produktet.

 

Ombytning af legetøjet

Det skal bemærkes, at det fremsendte legetøj udskiftes i takt med barnets udvikling. Ombytningerne sikrer, at barnet altid har legetøj, som følger den mentale og motoriske fremgang. Ombytningerne er nødvendige for at opleve den fulde værdi af DearBabys koncept. Ombytningen sker i din nærmeste DAO pakkeshop.
Du tilbageleverer legetøjet ved udløbet af din abonnementsperiode, som bestemmes af den tilmeldte terminsdato. Det bør dermed bemærkes, at ombytningsdagen for vores medlemmer er forskellig, da terminsdatoen er anvisende for, hvornår levering/ombytning sker på måneden.
Køber kan vælge at købe et eller flere stykker legetøj fra DearBaby via et link, som sendes på mail sammen med returblanketten.
Alle produkter har sin egen købspris, som er oplyst på den medfølgende blanket og 'køb fri' siden.

 

Købers ansvar for legetøjet

Legetøjet skal tilbageleveres i sin helhed. Tilbageleveres kun dele af legetøjet eller ødelagt legetøj vil det betragtes som et køb af det mangelfulde eller beskadigede legetøj. Du holdes ikke ansvarlig for almindeligt slidtage ved sædvanlig anvendelse af legetøjet. Det skal dog understreges, at du kan holdes ansvarlig, såfremt det fremsendte legetøj er gået i stykker eller på anden måde bortkommet i de tilfælde, der måtte falde uden for, hvad der måtte forstås ved almindelig anvendelse. I sådanne tilfælde vil du kun blive faktureret den oplyste købspris, tilsvarende et køb af legetøjet.
Du bærer altid ansvaret og risikoen for legetøjet fra leveringstidspunktet på hjemmeadressen eller i pakkeshop og frem til legetøjskassen afhentes af DAOs leveringsservice. Husk derfor altid at få en kvittering på, at du har indleveret pakken.

 

Sælgers ophævelse af abonnement

Det skal bemærkes, at DearBaby kan vælge at ophæve abonnementet med øjeblikkelig virkning, såfremt du misligholder dine forpligtelser overfor DearBaby (som beskrevet i betingelserne og vilkårene for abonnementer), dette værende i situationer hvor:

 • Du udebliver med betaling i mere end 5 dage fra forfaldstidspunktet af det pågældende abonnement.
 • Du forsømmer din tilbageleveringspligt, uden ønske om køb af produkterne, eller at du ikke tilbageleverer det fremsendte legetøj i sin helhed.
 • Du forsømmer dit ansvar for vedligeholdelse af det fremsendte legetøj.
 • Du har solgt eller forsøgt solgt det fremsendte legetøj, herunder pantsat legetøjet.

Såfremt DearBaby finder det nødvendigt at ophæve abonnementet med dig, skal DearBaby give dig en frist på minimum 14 dage, til at du kan udbedre eller rette op på handlinger i strid med betingelserne og vilkårene for abonnementet. Fristen finder dog kun anvendelse, såfremt DearBaby vurderer, at den pågældende situation kan genoprettes.

 

Købers pligt ved ophævelse

Finder vi det nødvendigt at ophævet dit abonnement på baggrund af et af misligholdelse punkterne, er du forpligtet til at betale for følgende tilfælde:

 • I tilfælde betalingsmisligholdelse, er du forpligtet til at betale forfaldne pengekrav, herunder eventuelle rykkere og påløbne renter.
 • I tilfælde af skader eller mangler på det fremsendte legetøj er du forpligtet til at erstatte legetøjets fulde værdi. Vurderingen af din vedligeholdelsespligt vil tage udgangspunkt i betingelser og vilkår for abonnementer.

 

Bero eller omadressering

Har du brug for en pause med legetøjskasser. Det er slet ikke noget problem. Du kan sætte dit medlemskab i bero i helt op til 3 måneder. Dette bør du meddele 14 dage inden din næste ombytning.
Har du lyst til at få legetøjskassen med på ferie, så sender vi selvfølgelig gerne din legetøjskasse til en anden adresse end din hjemadresse. Det kunne eksempelvis være jeres sommerhusadresse i en anden landsdel. Kassen leveres og ombyttes altid i nærmeste Dao pakkeshop, som vælges automatisk, når du registrerer en adresse. Pakkeshoppen kan let ændres, når du registrerer den nye adresse, hvis du ønsker en anden. Du bør ændre adresse senest 14 dage inden jeres ombytningsdag. Dette kan du gøre via din profil på hjemmesiden.

 

Klageadgang

Såfremt du vil klage over dit køb, skal denne rette henvendelse til Dorthe Klitgaard Thomsen på mailadressen info@dearbaby.dk. Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan køber indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00.

 

Force Majeure

Det gør sig gældende, at DearBaby ikke er ansvarlig for opretholdelse af sine forpligtelser for vilkår og betingelser for abonnementer, såfremt der er tale om en hændelse, som DearBaby ingen indflydelse har på, og som ikke kan forudsiges.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross