Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Om Dearbaby

Hjertet bag DearBaby er Dorthe Klitgaard Thomsen, som skabte DearBaby konceptet i 2020, for at levere gode redskaber til småbørnsforældre i form at relevant legetøj og masser af inspiration, så de let kan starte en meningsfuld leg, der bidrager positivt til barnets udvikling.

Dorthe er selv mor til to små drenge Elton og Hugo. Med to små vildbasser, blev legetøj naturligvis hurtigt en stor del af deres hverdag - på godt og ondt. Idéen til legetøj på abonnement fik Dorthe, da hun ofte købte nyt legetøj og oplevede, at bunken af næsten ubrugt legetøj voksede sig større og større, mens børnene voksede op.

“Som forælder oplevede jeg selv, at legetøjet kun gav mening i en kortere periode, hvorefter det blev glemt. Det betød, at jeg ofte købte nyt legetøj, og jeg kunne se, bunken af uinteressant og stort set ubrugt legetøj vokse sig større.”

Legetøj kan være inspirerende, men man kan også hurtigt få købt katten i sækken. Hvor længe gider de små at lege med det, de er SÅ hurtigt videre, men det er legetøjet desværre ikke. Som nybagte forældre bevæger man sig ind i et helt nyt univers, hvor man skal finde sig tilrette og ønsker at træffe de rigtige valg, og det kan godt være lidt af en jungle.

Om DearBaby Elton og Hugo
Om DearBaby Dorthe & Joen

Da Hugo og Elton var små, stødte Dorthe på bogen Vidunderlige Uger. Bogen fokuserer på de 10 store udviklingsspring, som hver baby tager i sine første 20 første levemåneder.

”Bogen åbnede mine øjne for, at viden omkring babyers mentale udvikling burde aktiveres endnu mere i relation til legetøj. Det gav bare så god mening at lave et legetøjskoncept, som giver babyer passende, varierede oplevelser gennem deres udvikling.”

Det førte til idéen om DearBaby og Dorthe udviklede derfor en abonnements-model, som giver forældre mulighed for at bestille legetøjskasser, som svarer til barnets alder og motoriske udvikling, og som mindsker overforbrug.

Dorthe ønskede, at skabe et koncept, hvor der var plads til at børn kunne opleve, prøve, røre og lege for at forstå, hvordan verdenen fungerer. Leg spiller en betydelig rolle i udviklingen af børns hjerne i de første leveår, og derfor er det vigtigt at prioritere legen og skabe et trygt rum, hvor børn frit kan udforske og lære om verden. Med DearBaby ønskede Dorthe at skabe gode betingelser for legen ved at tilbyde børn alderssvarende legetøj, som de har forudsætninger for at forstå.

Det var vigtigt for Dorthe, at det ligeledes skulle være et koncept, som ikke bidrager til overforbrug. Derfor giver det god mening at leje legetøj frem for at købe. Det betyder, at flere børn kan få glæde af det samme legetøj, når det er mest relevant i deres udvikling. Ved DearBaby bliver legetøjet derfor systematisk omfordelt, så brugen af hvert enkelt stykke legetøj forlænges, og samtidig bliver der færre fejlkøb, hvilket nedbringer overproduktion af legetøj og emballage.

Mød Team DearBaby

medarbejder Dorthe hos virksomheden DearBaby

Dorthe Klitgaard

Founder & CEO
medarbejder Joen hos virksomheden DearBaby

Joen Rosenmeier

Partner & Økonom
medarbejder Martina hos virksomheden DearBaby

Martina Dam Karlsen

Kommunikationsansvarlig
Michelle

Michelle Mosbjerg

Salgs- og Marketingkoordinator
Bente

Bente Thomsen

'Det Sirlige Pakkeri'
Anette

Anette Kock

Team Clean
Sendes

Sendes Taheri

Team Clean

Dasa Tabernausová

Team Clean
medarbejder Christina hos virksomheden

Christina Cliff

Ekstern Grafisk Designer
Walter hund

Walter

Maskot & Hyggespreder

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross