🇩🇰 DearBaby fylder 2 år. Få dit medlemskab til kun 299 DKK/måned – Brug RABATKODEN HURRA2 – Ingen binding 🇩🇰

OM DEARBABY

Hjertet og hænderne bag DearBaby konceptet er Dorthe Klitgaard Thomsen. Dorthe har startet virksomheden fra bunden med afsæt i sin kandidat fra Aalborg Universitet, hvor hun har specialiseret sig i forretningsmodeller og innovation.

Dorthe er selv mor til to små ønskebørn, Elton fra 2017 og Hugo fra 2019. Som iværksætter og mor til to sidder Dorthe ikke stille lang tid ad gangen, men det gør ikke spor, for Dorthe bruger sin tid på at motivere og understøtte sine drenges udvikling gennem meningsfuld leg.

Om DearBaby Dorthe & Joen
Om DearBaby Elton og Hugo

IDÉEN TIL LEGETØJSKONCEPTET BLEV FØDT

Da Elton kom til verden i 2017, stod Dorthe efter 9 måneders graviditet – med ansvaret for et lille nyfødt menneske, hvis mentale og fysiske udviklingstrin skulle stimuleres gennem udforskning og leg af verden. Og dette i de fleste af døgnets timer.

Her oplevede Dorthe hurtigt, at bunken af legetøj på børneværelset bare voksede sig større og større over tid.

“Som forælder oplevede jeg selv, at legetøjet kun gav mening i en kortere periode, hvorefter det blev glemt. Det betød at jeg ofte købte nyt legetøj, og jeg kunne se bunken af uinteressant og stort set ubrugt legetøj vokse sig større.”

Indimellem leg, læring og stimulering af Elton fik hun kortvarig og momentvis ro til at fordybe sig i hvilke udviklingstrin Elton gennemgik. Det var netop hér, at kimen og fundamentet til konceptet for DearBaby blev støbt, da hun stødte på veldokumenteret forskning på området foretaget i Holland udgivet i bogen “Vidunderlige Uger”.

”Bogen åbnede mine øjne for, at viden omkring babyers mentale udvikling burde aktiveres endnu mere i relation til legetøj. Det gav bare så god mening at lave et legetøjskoncept, som giver babyer passende, varierede oplevelser gennem deres udvikling.”

Den viden og know-how, som hun tilegnede sig ved at læse bogen, praktiserede hun selv kort tid derefter i sin stimulering af Elton i hans første leveår. Da Eltons lillebror Hugo kom til verden i 2019, havde Dorthe allerede oparbejdet en vis portion viden, egenskaber og færdigheder ud i disciplinen, at stimulere børns udvikling gennem leg og læring.

Dette førte til, at idéen om DearBaby så dagens lys for første gang i 2020, hvorefter et legetøjskoncept på abonnement var en realitet til umådelig glæde for børn lige siden.

MØD TEAM DEARBABY

medarbejder Dorthe hos virksomheden DearBaby

Dorthe Klitgaard Thomsen

Founder & CEO
medarbejder Joen hos virksomheden DearBaby

Joen Rosenmeier

Partner & Økonom
medarbejder Walter hos virksomheden DearBaby

Walter

Maskot & Hyggespreder
medarbejder Martina hos virksomheden DearBaby

Martina Dam Karlsen

Kommunikationsansvarlig
medarbejder Christina hos virksomheden

Christina Cliff

Grafisk Designer
medarbejder Miki hos virksomheden

Miki Ray Eriksen

Kommunikationsmedarbejder