Sophie la Girafe 18 cm

199,00 DKK

So Pure Teether fra Sophie la Girafe

Den originale og berømte giraf Sophie som har været en del af babyers liv i over 50 år. Slank, fleksibel og blød. Udformningen af Sophie la Girafe passer perfekt til de små hænder.

  • Mål: 18 cm
  • Materiale: 100% naturgummi (phthalat-fri)
  • Godkendt fra 0 måneder

På lager

Varenummer (SKU): SHOP-BJ85HC Kategorier: , ,

Beskrivelse

Sophie la Girafe 18 cm

Syn: De mørke og kontrasterende pletter over hele Sophie the Giraffs krop giver visuel stimulering og gør hende let genkendelig for baby. Hun bliver hurtigt en velkendt og beroligende genstand.

Hørelse: Hendes squeaker holder baby underholdt, stimulerer hørelse og hjælper med at forstå sammenhængen mellem årsag og virkning.

Smag: Sophie the Giraffe er meget fleksibel og har masser af dele til baby at tygge (ører, horn, ben). Hun er perfekt til at lindre babys ømme tandkød ved tænder og er helt sikker.

Berøring: Sophie la Girafe er perfekt til babys små hænder. Hun er meget let, og hendes lange ben og nakke er nemme for baby at gribe fat i. Hun er meget blød at røre ved, ligesom babyens mor, og stimulerer beroligende fysiologiske og følelsesmæssige reaktioner.

Lugt: Den enestående duft af naturgummi (fra Hevea-træet) gør Giraffen Sophie meget speciel og nem for dit barn at identificere blandt alt sit andet legetøj.

Yderligere information

Vægt 0.100 kg
Brand

Typer

Aldersgruppe

Tigerspring

,