Bestil inden kl 16 og vi sender i dag - Gælder alle hverdage
Fremragende 4,8

DearBaby fylder 3 år 🇩🇰 Få medlemskabet til 319 kr/md med koden: HURRA3

Produktet er godt for barnets:

Sophie la Girafe 18 cm

199,00 kr.

Fremragende 4,8
sophie la girafe

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

So Pure Teether fra Sophie la Girafe

Den originale og berømte giraf Sophie som har været en del af babyers liv i over 50 år. Slank, fleksibel og blød. Udformningen af Sophie la Girafe passer perfekt til de små hænder.

  • Mål: 18 cm
  • Materiale: 100% naturgummi (phthalat-fri)
  • Godkendt fra 0 måneder
sophie la girafe

199,00 kr.

Bestil inden kl. 16 og vi sender i dag

Gælder alle hverdage

Sophie la Girafe 18 cm

Syn: De mørke og kontrasterende pletter over hele Sophie the Giraffs krop giver visuel stimulering og gør hende let genkendelig for baby. Hun bliver hurtigt en velkendt og beroligende genstand.

Hørelse: Hendes squeaker holder baby underholdt, stimulerer hørelse og hjælper med at forstå sammenhængen mellem årsag og virkning.

Smag: Sophie the Giraffe er meget fleksibel og har masser af dele til baby at tygge (ører, horn, ben). Hun er perfekt til at lindre babys ømme tandkød ved tænder og er helt sikker.

Berøring: Sophie la Girafe er perfekt til babys små hænder. Hun er meget let, og hendes lange ben og nakke er nemme for baby at gribe fat i. Hun er meget blød at røre ved, ligesom babyens mor, og stimulerer beroligende fysiologiske og følelsesmæssige reaktioner.

Lugt: Den enestående duft af naturgummi (fra Hevea-træet) gør Giraffen Sophie meget speciel og nem for dit barn at identificere blandt alt sit andet legetøj.

Produktet er godt for barnets:

Det siger vores medlemmer

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet.

DearBabys medlemmer er med til at udvikle konceptet. Vi analyserer legetøjets legeværdi vs. alder med udgangspunkt i over 20.000 bedømmelser. Det sikrer en høj legeværdi af alle legetøjskasserne.

Hver måned udskiftes dit legetøj

*OBS - Manglende returnering af legetøjskassen bliver anset som et ønske om at beholde produkterne og købe dem fri. Vi fakturerer derfor det oplyste beløb for produkterne.

Returret – Shop

Du har returret på nye varer købt i shoppen hos Dearbaby. Fortrydelse skal anmeldes til Dearbaby pr. mail på info@dearbaby.dk senest 14 dage efter købet.
Ligeledes skal varen sendes retur til Dearbaby senest 14 dage efter købet. Varen skal være i original emballage og må ikke have tegn på slid, skader, pletter eller udefrakommende lugte. Du betaler selv returomkostninger.

Der er ingen returret på brugte varer købt i shoppen. Har du fortrudt dit køb skal du kontakte Dearbaby pr. mail senest 3 dage efter modtagelsen af varen, hvorefter du kan ombytte til en anden vare i shoppen. Du betaler selv returomkostninger.

Vi hjælper gerne med en returlabel til fortrudt køb af nye og brugte varer og sender den til din mail. Prisen for en returlabel er 39 kr. Varen sendes direkte til:
Dearbaby Aps
Constancevej 9,
9000 Aalborg

Vi anbefaler at du bruger vores returlabel, da pakken er forsikret, der er track & trace på og hurtig levering. Vær opmærksom på, at du skal indlevere ved samme distributør, som du har modtaget gennem. Indleveres pakken forkert dækker forsikringen ikke, og Dearbaby kan ikke holdes til ansvar for returneringen.
Hvis du selv vælger distributør, skal du være opmærksom på følgende: Pakken skal sendes direkte til vores adresse, og der må ikke vælges pakkeboks eller posthus.

Levering og returnering

cross