Leje af udstyr

Hvorfor giver det mening at leje babyudstyr?

Det er på alle måder en win-win at leje det meste babyudstyr. Særligt hvis babyudstyret kun skal anvendes i en kortere periode. Hos os kan du leje alt lige fra slyngevugger til high-end aktivitetslegetøj.

Derudover er du med til at passe på miljøet, mens du sparer penge og slipper for alt besværet omkring videresalg eller opbevaring af udstyr. Læs mere om leje af babyudstyr nederst på siden og i vores FAQ.

Viser alle 24 resultater

Sådan kommer du igang med at leje

Du tilføjer de produkter, som du ønsker at leje, til kurven og gennemfører dit køb. Vi sender din pakke samme dag, som du bestiller, hvis du bestiller på en hverdag. Den månedlige lejepris trækkes hver måned, indtil du opsiger lejen. Du afmelder let dit lejeprodukt under din profil og køber blot en returlabel via vores returportal her.
Du kan sagtens returnere flere produkter i samme pakke.

Køb dit lejeprodukt

Du har mulighed for at frikøbe dit lejeprodukt, hvis du opdager, at det giver mening for dig at beholde det. Du kan købe det fri inden for de første 3 måneder. Frikøbs-muligheden finder du under din profil her på hjemmesiden. Vælg de produkter, som du ønsker at købe, og du bliver herefter sendt til kassen, hvor du betaler for dit produkt. Den leje, som du allerede har betalt for produktet, fratrækkes vejl. udsalgspris. Efter din betaling er gennemført, ophører din leje automatisk, og dit medlemskab er afmeldt. 

Rengøring

Du modtager selvfølgelig altid produkter, der er rengjort grundigt, så produkterne er klar til brug. Alle lejeprodukter, især legetøj, kan have mindre brugsspor/ridser. Til rengøring af legetøj anvender vi Super Opvask Svane, da dette rengøringsmiddel er anbefalet af kommunale vuggestuer og har en lav PH værdi – og er naturligvis UDEN parfume eller skadelig kemi.

Slyngevugger bliver altid vasket ved 30 grader håndvask UDEN brug af parfume og tørretumbling, så de er klar til brug.

Har du flere spørgsmål, kan du finde svar i vores FAQ