1,5 år til 2 år

Legetøj til børn fra 1,5 til 2-år. Her finder du legetøj som styrker finmotorikken, stimulerer sanserne og barnets sproglige færdigheder. Lær dit barn om former, farver og dyrenes lyde.

Viser 1–48 af 224 resultater

Legetøj til børn mellem 1 og 2 år

I dit barns andet leveår er leg vigtig for deres udvikling. De har en tendens til at efterligne forældre og andre voksne, hvilket hjælper dem med at lære om verden. Rollelege, såsom at lege med dukker eller legekøkken, er vigtige, da de fremmer kreativitet og sociale færdigheder. Børn udforsker også verden gennem sensorisk leg, som at røre ved forskellige teksture eller udforske farver og former. Dette bidrager til deres kognitive og følelsesmæssige udvikling. Generelt er leg i denne alder en vigtig måde, hvorpå børn lærer og udvikler sig. 

Hvad skal jeg købe af legetøj til 1-årige?

I en alder af to år udvikler børn en dybere forståelse af verden omkring dem. De er ivrige efter at røre, føle og interagere med deres omgivelser. Derfor er det essentielt at vælge legetøj, der engagerer og udfordrer dem på passende måder. Vores klodser med lyd er en ideel måde at introducere dem til årsag og virkning, hvor de kan knytte bestemte lyde til bestemte handlinger. For børn, der elsker at være kreative, tilbyder modellervoks timevis af skabende leg, hvor de kan udtrykke sig selv og styrke deres finmotoriske færdigheder. Derudover så sælger vi også sanseblokke og meget andet som styrker børns sanselige færdigheder.

Vi sælger udendørs legetøj – 1 år

At lege udendørs er ikke kun sjovt, men det tilbyder også mange sundhedsmæssige fordele for små børn. Ud over at få frisk luft og sollys, hjælper udendørsleg med at udvikle deres grovmotoriske færdigheder og øger deres generelle fysiske aktivitetsniveau. Med vores svømmepøle, kan dit barn nyde vandleg, hvilket altid er en favorit blandt de små. At plaske rundt i vand kan ikke kun afkøle dem på en varm dag, men det introducerer dem også til forskellige vandbaserede aktiviteter. Udover pools, har vi et bredt udvalg af udendørs legetøj, der er skræddersyet til børn på to år, som vil sikre, at de får mest muligt ud af deres tid udenfor.

Børn på lærer af leg

Ved 1 1/5 års alderen træder børns læring virkelig i kraft. De er konstant nysgerrige og vil udforske alt omkring dem. Gennem leg begynder børn at forstå grundlæggende koncepter som tyngdekraften, når de leger med en bold eller rumforståelse, når de bygger med klodser. Hver legesession er en mulighed for dem at lære noget nyt og forbedre deres færdigheder.

Styrk børns motorik med det rigtige legetøj

For børn er leg en fundamental del af deres udvikling, især når det drejer sig om motoriske færdigheder. Hos DearBaby designer vi legetøjskasser, der understøtter og fremmer børns udvikling på lige nøjagtig det stadie de befinder sig på, også kendt som NUZO. Her er nogle af de lærerige fordele ved leg:
Finmotorik: Leg, der involverer præcise bevægelser med fingre og hænder, hjælper børn med at forbedre deres finmotoriske færdigheder, som de senere skal bruge til at udvikle deres skrivegreb og håndkontrol.
Grovmotorik: Aktiviteter med store bevægelser hjælper børn i alderen 2 år med at udvikle stærke grovmotoriske færdigheder. Børn i denne alder bliver mere selvsikre i deres bevægelser og søger aktivitet. Vores blinkende bolde og sansemåtte fra Tickit kan bidrage til at stimulere dit barn og opmuntre til bevægelse.
Styrke og koordination: Interaktive legeaktiviteter hjælper børn med at opbygge muskelstyrke og forbedre deres koordination.
Balance: Gennem leg kan børn også udvikle en bedre balance og kropsforståelse.